07-April-2017, 19:26:47
Witam bardzo serdecznie, iż jestem nowy na forum, opiszę o sobie trochę ciekawostek, jak się tutaj znalazłem, i tym podobne 
A więc zacznę od tego jak się nazywam, moje imię brzmi Kacper, posiadam 12 lat, mieszkam na niewielkiej wsi, do szkoły jeżdżę autobusem, ponieważ mam dosyć trudny dostęp do szkoły, no cóż, to są minusy mieszkania na wsi
. Chodzę do piątej klasy, ponieważ poszedłem rok szybciej do szkoły, i najgorsze jest to, że nie wiem dlaczego
Ale dla mnie to nie jest takie istotne, cieszę się że jestem w piątej, a nie w czwartej klasie, moim ulubionym przedmiotem jest przyroda, chociaż zawsze moim zainteresowaniem była siatkówka, ogólnie lubię WF, uczę się niezbyt dobrze, no ale każdy prawie tak ma, że nie lubi się uczyć, ja zbieram same tróje, dla mnie to dam dobra ocena, ale dla mojej mamy wręcz przeciwnie, no kto jak kto, ale rodzice zawsze tak mają, chcą aby ich dziecko było ambitne, wykształcone i wiele cudów umiało, chociaż nie wiem jaki to ma sens
Ja tam lubię siatkówkę i w przyszłości, mam zamiar zostać siatkarzem, ponieważ uwielbiam ten sport, z takiego dziwnego powodu, może opowiem xD
No zaczęło się to tak, że na drzwiach był ogłoszony konkurs siatkarski, no to ja się zgłosiłem, i dosyć ćwiczyłem z trenerem na tą siatkówkę, moi koledzy mieli pretensje, że muszą na każdym WF'ie grać w siatkówkę, bo ja jeden muszę ćwiczyć, no ale cóż, życie to życie, ja też próbowałem przekonać trenera, abyśmy zagrali w jakąś inną dyscyplinę sportową, no ale trener zaprzeczał, i ja niestety nie miałem na to wpływu. W końcu konkurs się zaczął no i ucieszyłem się najbardziej, z tego że moja drużyna wygrała, i potem powiedziałem sobie, że muszę zacząć chodzić na jakieś zajęcia siatkarskie, ponieważ ta siata wpadła mi do gustu, i od tamtego momentu strasznie polubiłem siatkówkę 
Polecam innym ten sport, no ale kto jak chce to sobie życie układa, ja mam plan wstąpić do jakiejś drużyny siatkarskiej w przyszłości, mam nadzieję, że zakończy się to powodzeniem
A teraz jeszcze trochę informacji o mnie, tak więc, jestem nadgorliwą osobą, lubiącą pracować w grupie, oraz osobą zaufaną, posiadam doświadczenie jeśli chodzi o komendy, oraz dosyć ładnie buduję, jestem osobą miłą, oraz sympatyczną, stanowczą, da się ze mną pogadać, często się rozpisuję, ponieważ uwielbiam pisać, oraz czytać książki. A teraz o tym jak tutaj się znalazłem, może tak, odpaliłem se minecraft zyczu, i wyskoczyła mi reklama waszych serwerów wbijam na jeden z nich i patrzę że forum nazywa się MineSerwer.pl, mówię sobie, no a co mi szkodzi wejdę, i zobaczę jaka jest atmosfera
No i wchodzę, i patrzę klikam ten czerwony przycisk "Rejestracja" patrzę, nie no spoko zarejestruję się, po zrobieniu tej czynności, zjeżdżam na dół i patrzę dział "Przedstaw się" to od razu wpadło mi na myśl by coś o sobie napisać 
Dobrze, to już na tyle, dziękuję wszystkim którzy to przeczytali, oraz pozdrawiam

A więc zacznę od tego jak się nazywam, moje imię brzmi Kacper, posiadam 12 lat, mieszkam na niewielkiej wsi, do szkoły jeżdżę autobusem, ponieważ mam dosyć trudny dostęp do szkoły, no cóż, to są minusy mieszkania na wsi

Polecam innym ten sport, no ale kto jak chce to sobie życie układa, ja mam plan wstąpić do jakiejś drużyny siatkarskiej w przyszłości, mam nadzieję, że zakończy się to powodzeniem

Dobrze, to już na tyle, dziękuję wszystkim którzy to przeczytali, oraz pozdrawiam