MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Tak, wracam
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam wszystkich, którzy czytają ten wątek, otóż, ostatnio napisałem wątek, że "odchodzę", potem po chwili pomyślałem, hmm... ten pomysł z odejściem to straszny błąd, bo to że się nie dostałem, nie oznacza, że od razu mam odchodzić, taka decyzja nie miała sensu, dlatego też nie mogę się poddawać, każdy musi w końcu przeżyć jakieś chwile w swoim "minecraftowym" życiu czy też realnym Smile
Tak więc, stwierdziłem że te "Odejście" nie ma wcale sensu, przepraszam was za ten głupi post, ale coś mi odbiło, oczywiście nadal będę przebywał na RoyalCraft, MineSerwer, i na innych serwerach sieci naszego ulubionego SzybkiegoBanana, i Kalisa Wink Więc, prosiłbym wszystkich, którzy to czytają, nie przejmowali się tym moim wątkiem, w którym napisałem że odchodzę, to był mój błąd, jeszcze raz wszystkich przepraszam Big Grin

Pozdrawiam EliTarny_66
Choć Cie nie znam to witamy znów na forum Smile.
Odeszłeś w ogóle? o.O No w takim razie, witaj. Kończymy Rivendell? xx
(07-April-2017 17:35:55)xWilaa napisał(a): [ -> ]Odeszłeś w ogóle? o.O No w takim razie, witaj. Kończymy Rivendell? xx

Oczywiście, że skończymy Rivendell, dzisiaj tak o 20:10 będę miał czas, aby ci pomóc
Witam znowu Smile
Ile? 2 dni? Witaj z powrotem.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie