07-April-2017, 17:30:07
Witam wszystkich, którzy czytają ten wątek, otóż, ostatnio napisałem wątek, że "odchodzę", potem po chwili pomyślałem, hmm... ten pomysł z odejściem to straszny błąd, bo to że się nie dostałem, nie oznacza, że od razu mam odchodzić, taka decyzja nie miała sensu, dlatego też nie mogę się poddawać, każdy musi w końcu przeżyć jakieś chwile w swoim "minecraftowym" życiu czy też realnym 
Tak więc, stwierdziłem że te "Odejście" nie ma wcale sensu, przepraszam was za ten głupi post, ale coś mi odbiło, oczywiście nadal będę przebywał na RoyalCraft, MineSerwer, i na innych serwerach sieci naszego ulubionego SzybkiegoBanana, i Kalisa
Więc, prosiłbym wszystkich, którzy to czytają, nie przejmowali się tym moim wątkiem, w którym napisałem że odchodzę, to był mój błąd, jeszcze raz wszystkich przepraszam 
Pozdrawiam EliTarny_66

Tak więc, stwierdziłem że te "Odejście" nie ma wcale sensu, przepraszam was za ten głupi post, ale coś mi odbiło, oczywiście nadal będę przebywał na RoyalCraft, MineSerwer, i na innych serwerach sieci naszego ulubionego SzybkiegoBanana, i Kalisa

Pozdrawiam EliTarny_66