MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Wilki cerbera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam. Gdy ten upgrade do cerbara mi się naprawił użyłem go. Powiem tyle ten upgrade jest bez sensu. Nie dość że wilki nic nie robią to jeszcze są mega słabe i giną po dwóch walnięciach mieczem. Proszę szybkiego o zmiane tego upgrada na coś lepszego.

Propozycję:
1. Zwiększona szybkość
2. Zwiększona siła
3. Jeden atak co 10-30 sek wywołujący krwawienie na 5-10 sek. (krwawienie 0,5 serca na sekundę)
Upgrade jest idealnie wyważony. Może chciałbyś żeby cerber mógł jeszcze latać?? Wink
(07-April-2017 17:24:30)mrmatt napisał(a): [ -> ]Upgrade jest idealnie wyważony. Może chciałbyś żeby cerber mógł jeszcze latać?? Wink
Idealnie wyważony? to znaczy że nic nie daje? Nie wiem może nim nie grałeś na upgradzie... Wink
Cóż... Gracz, który chce wszystko pod nos. Banan nie tworzy serwerów dla typowych nieogarów: "YYY... dajcie takie coś takom broni ktura rozwala potfora na hita a bosa na dwa i jeszcze jak sie ja ma to jest sie niesmiertelnym, to dobry pomysł.".
(07-April-2017 20:42:13)kiroPL napisał(a): [ -> ]Cóż... Gracz, który chce wszystko pod nos. Banan nie tworzy serwerów dla typowych nieogarów: "YYY... dajcie takie coś takom broni ktura rozwala potfora na hita a bosa na dwa i jeszcze jak sie ja ma to jest sie niesmiertelnym, to dobry pomysł.".

Bożę o co wam chodzi. Ja tylko chce żeby ten upgrade przestał być bezużyteczny a wy od razu. "YYY TA WSZYSTKO MA BYĆ OP" "TA JESZCZE ŻEBY LATAŁ" .... Co jest z wami nie tak Huh . Nic nie przeanalizują tylko od razu mówią że to debilizm. Nie rozumiem ludzi z tego forum...
Już ci to prostuję - widać od razu, że chcesz, aby twoje pomysły były doceniane. To, że krytykujemy, nie zgadzamy się z twoim pomysłem, nie znaczy, że od razu masz strzelać focha. Moim (i chyba nie tylko moim) zdaniem jest to bardzo dobrze wyważone. Powiem inaczej, nie "Omg dajcie jakomś broni o pe": Upgrade jest to malutkie ułatwienie, nie jest to rzecz, która ma sprawić, że potwory są nieśmiertnelne. Jest to taki mały bonusik.

"Giną na dwa hity" - to po prostu nie pchaj się w środek diaxowych, omiń ich, zakradnij się to fk'ów bez zbroi i uwierz mi - takie psy zrobią dużo takiemu bez setu Smile Potwierdza to, że nawet ten, twoim zdaniem BEZUŻYTECZNY upgrade mimo wszystko jakieś tam szkody potrafi zrobić - małe, ale potrafi.

Podsumowując - upgrady są dobrze wyważone, nawet ten, trzeba tylko nim dobrze grać.
wilki są dobrze wyważone grając wilkiem potrafie zabić nawet 1-3 wojowników na jednym życiu!!!
(07-April-2017 22:29:36)kiroPL napisał(a): [ -> ]Już ci to prostuję - widać od razu, że chcesz, aby twoje pomysły były doceniane. To, że krytykujemy, nie zgadzamy się z twoim pomysłem, nie znaczy, że od razu masz strzelać focha. Moim (i chyba nie tylko moim) zdaniem jest to bardzo dobrze wyważone. Powiem inaczej, nie "Omg dajcie jakomś broni o pe": Upgrade jest to malutkie ułatwienie, nie jest to rzecz, która ma sprawić, że potwory są nieśmiertnelne. Jest to taki mały bonusik.

"Giną na dwa hity" - to po prostu nie pchaj się w środek diaxowych, omiń ich, zakradnij się to fk'ów bez zbroi i uwierz mi - takie psy zrobią dużo takiemu bez setu Smile Potwierdza to, że nawet ten, twoim zdaniem BEZUŻYTECZNY upgrade mimo wszystko jakieś tam szkody potrafi zrobić - małe, ale potrafi.

Podsumowując - upgrady są dobrze wyważone, nawet ten, trzeba tylko nim dobrze grać.

No tak tylko mi chodzi żeby zmienić ten upgrade bo nic nie daje w przeciwięństwie do innych upgradów np. upgrada minotaura czy orka. I MI NIE CHODZI O SAMEGO POTWORA TYLKO POTWORY PRZYWOŁANE PRZEZ NIEGO!
Wiem o co ci chodzi. Powtórzę się - moim zdaniem upgrady są dobrze wyważone. Niektóre są lepsze czy słabsze. Tymi słabszymi jednak trzeba dobrze grać. Tyle w temace, przynajmniej ode mnie.
Cytat:Już ci to prostuję - widać od razu, że chcesz, aby twoje pomysły były doceniane. To, że krytykujemy, nie zgadzamy się z twoim pomysłem, nie znaczy, że od razu masz strzelać focha. Moim (i chyba nie tylko moim) zdaniem jest to bardzo dobrze wyważone. Powiem inaczej, nie "Omg dajcie jakomś broni o pe": Upgrade jest to malutkie ułatwienie, nie jest to rzecz, która ma sprawić, że potwory są nieśmiertnelne. Jest to taki mały bonusik.

Na pewno nikt cię nie zauważy. Według mnie te Wilki same w sobie są dość słabe. Przydałyby się do Tego Upgradu np.: Dodatkowy Speed. Ostatnio usiłowałem grać Upgradowanym cerberem. Jedynie przyciągnęły wroga i od razu zginęły (Raz od smoczego oddechu, a potem od Miecza Wojownika). Dzięki temu Speedowi będziemy mogli w końcu pokonać tych w złotych zbrojach.
Stron: 1 2
Przekierowanie