MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] pietraS98
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : pietraS98
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ nie mam cheatów, pewien gracz obrażał mnie tym że mam cheaty więc chciałem mu jakoś dokuczyć Smile Więc napisałem te "potwierdzenie", ponieważ nie wiedziałem ze można za takie coś dostać bana. Osoba która mnie zbanowała nawet mnie nie sprawdziła! Więc jeśli macie jakieś wątpliwości to proszę o sprawdzenie mnie i unbana Wink
Treść Bana: http://mineserwer.pl/Temat-SKARGA-pietraS98-34255
Serwer: minefox.pl
Dostałem bana dokładnie w ten sam sposób tylko że inny powód,

I to jest nie ważne czy tych cheatów używales czy nie, przyznałes się i tyle
Moim zdaniem nie ma co więcej tutaj dyskutować
Ale to ban perm za to?!?!?
Przyznanie sie bez dowodów jest takie samo jak gracze którzy używają ich cały czas?

Ehh to nie wiedziałem o tym, a mogę chociaż dostać bana na czas np. 2 tygodnie? ponieważ nie uzywam cheatow a w pewny sposob wspomoglem rozwoj serwera kypnem all boskich i vipa Big Grin
Cytat:4.Na serwerze zabrania się używania wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszystkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich używania jest równoznaczne z ich używaniem.
Tyle mam do powiedzenia. Tak oczywiście kolego @up za to jest ban
(06-April-2017 21:54:47)KaroLxMiszczU napisał(a): [ -> ]
Cytat:4.Na serwerze zabrania się używania wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszystkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich używania jest równoznaczne z ich używaniem.
Tyle mam do powiedzenia. Tak oczywiście kolego @up za to jest ban

Uzywając slowo "aure" chodzilo mi o model samochodu Smile
jest cos w tym dziwnego?
Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cie z jego przestrzegania.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie