MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [PROPOZYCJA]FUTBOL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam

Mam propozycję, ponad rok temu napisałem propozycje by dodać nową minigrę na serwer, pomysł został zrealizowany na lobby i moim zdaniem nawet się przyjął, jednak po zmianie lobby został on usunięty.

Wiem, że był tam jakiś plugin, gdzie po napisaniu /fb join można było dołączyć do tej minigry

Widziałbym dobrze znów tą minigrę, może teraz nawet w formie trybu? To zależy już od banana.

Link do poprzedniej propozycji: http://mineserwer.pl/Temat-PROPOZYCJA-Pi...No%C5%BCna

na potrzeby tego mogę zrobić nawet mapkę
Jak był na lobby to prawie nikt nie grał, rzadko widziałam tam więcej osób. Jako tryb bym na pewno tego nie chciała, wątpię żeby miał dużo graczy.
Powod byl prosty-po kilku meczach rozgrywka byla monotonna i o ile poczatek meczu byl ciekawy to siedziec tam caly dlugi mecz stalo sie nudne, gdyz ludzie mieli inne rzeczy do roboty i bardziej ciagnie cie do trybow niz do tej Pilki Noznej
Jestem Na NIE Dlaczego? mało graczy W tą Grę Grało
@Odświeżam.
Jestem na Tak, my z camem zawsze lubiliśmy sobie pograć we dwóch, jak i wiele innych graczy w piłkę tą grali, wystarczy tylko dać jakieś powiadomienie na czacie że pod tą komendą można zagrać, a to na pewno przyciągnie tłumy. Bo jak tylko vip albo ranga administracyjna mogła pisać zapraszam na /fb join to trochę słabo.

I takie teksty niektórych że nikt nie grał w tą grę są zbędne, jam widać mało na lobby się siedziało. Smile
@Odświeżam.
Jestem na TAK, ponieważ wydaję mi się, że na takowym trybie fajne by było sobie pograć, dużo jest osób którym się nudzi, i nie może znaleźć sobie żadnego zajęcia, jeśli chodzi o mnie, chętnie bym w to pograł, uważam, że pomysł jest fajny Wink

Jak wyżej alexkox55 napisał takie teksty niektórych że nikt nie grał w tą grę są zbędne

Dam nawet +
Ale tryb byłby z tego dobry.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie