REKRUTACJA - GANG ERROR
Czyli nowy gang na serwerze - Kill Everyone Enemies

"Kiro! Ale przecież ty zawsze kochałeś grove! Czm odszedłeś?" Otóż... Dinner odszedł, mało jest już osób w grove, gang już nie ma sensu i nie jest tak mocarny jak kiedyś. Ja zawsze marzyłem, żeby mieć swój gang, więc postanowiłem wykorzystać te ostatnie dni mojego brutala i założyłem gang ERROR - Kill Everyone Enemies. Gag jest dość swieży więc rozpoczynam do nie rekrtutację - trwa ona do piątku do godziny siedemnastej. Trochę później zostaną ogłoszone wyniki i zaproszę wieczorem na serwer, abym mógł pododawać. Co trzeba zrobić, aby wziąć udział w rekrutacji? Skopiuj poniższy wzór i uzupełnij go. Ja zastanowię się dokładnie nad każdą osobą. Dobra, zaczynajmy
Kod PHP:
[b]Twój nick z gry:[/b]
[b]Twój wiek:[/b]
[b]Twoja zbroja:[/b]
[b]Twoje bronie (palne i biała):[/b]
[b]Jak oceniasz swoją ortografię, w skali od 1/10?:[/b]
[b]Jak oceniasz swoją kulturę osobistą (sposób wyrażania, budowa zdań itp.), w skali od 1/10?:[/b]
[b]Jak oceniasz znajomośc mapy głównej, w skali od 1/10?:[/b]
[b]Jak oceniasz swoje umiejętności w PVP i umiejętności strzeleckie, w skali od 1/10?:[/b]
[b]Byłeś kiedyś w jakimś gangu? Jeśli tak, to w jakim?:[/b]
[b]Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć?:[/b]
Serwer funkcjonuje na Mineserwer.pl.
Dodanie do gangu kosztuje - im jesteś biedniejszy, tym więcej płacisz.
Tyle

Jak coś mi się przypomni to dopiszę.
GANG ERROR
Pozdrawiamy!
Twój nick z gry:Igorro88
Twój wiek:tajemnica
Twoja zbroja:spodnie policyjne, klata taktyczna policyjna, używane buty wojskowe, okulary i czapki
Twoje bronie (palne i biała):2xmaczeta, piła NAC, mlotek, AWP, MP (shotgun tylko, że nie pamiętam liczb), karabinek M15 i desert eagle.
Jak oceniasz swoją ortografię, w skali od 1/10?:9-10
Jak oceniasz swoją kulturę osobistą (sposób wyrażania, budowa zdań itp.), w skali od 1/10?:8-9
Jak oceniasz znajomośc mapy głównej, w skali od 1/10?:10/10
Jak oceniasz swoje umiejętności w PVP i umiejętności strzeleckie, w skali od 1/10?:pvp: 8/10 strzeleckie: 8/10
Byłeś kiedyś w jakimś gangu? Jeśli tak, to w jakim?:Nie byłem, lecz miałem zostać dodany do ,,GROVE", ale przed dodaniem mnie dinner odszedł.
Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć?: Sojusze to jedna z najważniejszych rzeczyna na tym serwerze, oczywiscie po dodaniu mnie bym każdemu pomagał.
Twój nick z gry: WolfTheWolf ;3
Twój wiek: Ty już wiesz ile
Twoja zbroja: all taktykczny
Twoje bronie (palne i biała): AWP, AA-12, Karabinek Szturmowy M15, Maczeta
Jak oceniasz swoją ortografię, w skali od 1/10?: 7/10
Jak oceniasz swoją kulturę osobistą (sposób wyrażania, budowa zdań itp.), w skali od 1/10?: No chyba wiesz..xD Ale mogę się poprawić ;p
Jak oceniasz znajomośc mapy głównej, w skali od 1/10?: 4/10? xd
Byłeś kiedyś w jakimś gangu? Jeśli tak, to w jakim?: Grove i Forsa
Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć?: Chcę do Was dołączyć ponieważ szukam dobrego gangu a w Frosa nie chce być xddd
nick:Szybki_Kill3e
zbroja taktyczna czapka,taktyczne spodnie
bronie m3000 m15 3 maczety 6 tasaków winchester model
ortografia 7/10
kultura 8/10
mapa 7,5/10
bylem w gangu Grove
dlaczego?? Szukam ekipy z którą można by było pograć i poznać ludzi
a poza tym chciałbym z gangiem ERROR podbić server

AKTUALIZACJA:
Dodałem nowy punkt do wzoru. Proszę zaktualizować swoje podania, "dokleić" ten punkt i uzupełnić go.
PVP 5,5/10
strzelanie 8,5/10
Twój nick z gry:PolskiCreeper465
Twój wiek:12
Twoja zbroja:Włoskie okulary, garnitur reszta skórzana
Twoje bronie (palne i biała): Maczeta , M3000 , AWP , KARABINEK SZTURMOWY M15 , Dwie Berrety .
Jak oceniasz swoją ortografię, w skali od 1/10?: 8/10 czasami zdarza mi się napisać Neu .
Jak oceniasz swoją kulturę osobistą (sposób wyrażania, budowa zdań itp.), w skali od 1/10?: 7/10
Jak oceniasz znajomośc mapy głównej, w skali od 1/10?: 8/10
Jak oceniasz swoje umiejętności w PVP i umiejętności strzeleckie, w skali od 1/10?: 7/10
Byłeś kiedyś w jakimś gangu? Jeśli tak, to w jakim?:PRO
[b]Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć?:[/b Bo nie mam gangu ;/
[b]Twój nick z gry: FeriDoritos
[b]Twój wiek: 12
[b]Twoja zbroja: Skórzana z triady
[b]Twoje bronie (palne i biała): TMP , Winchester Model , młotek kowala i tasak kuchenny.
[b]Jak oceniasz swoją ortografię, w skali od 1/10?: 9/10
[b]Jak oceniasz swoją kulturę osobistą (sposób wyrażania, budowa zdań itp.), w skali od 1/10?: 9/10
[b]Jak oceniasz znajomośc mapy głównej, w skali od 1/10?: hmmm.. tak 7/10
[b]Jak oceniasz swoje umiejętności w PVP i umiejętności strzeleckie, w skali od 1/10?: 7/10 , a strzelanie... It's my life.. 10/10
[b]Byłeś kiedyś w jakimś gangu? Jeśli tak, to w jakim?: Oczywiście byłem w Grove
[b]Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć?: Ponieważ zachciało mi się znów grać na Brutalu i bardzo bym chciał mieć jakiś ogarnięty gang.

.
PS: Jeszcze dodam taką informację. Jak ktoś chce wiedzieć to moja praca w grupie to 9/10

.
Twój nick z gry: McZjarany.
Twój wiek: Mam 16 lat.
Twoja zbroja: cały taktyczny set.
Twoje bronie (palne i biała): Posiadam m3000 najlepsza broń za główki (nie pamiętam nazwy) i maczeta.
Jak oceniasz swoją ortografię, w skali od 1/10?: 10/10
Jak oceniasz swoją kulturę osobistą (sposób wyrażania, budowa zdań itp.), w skali od 1/10?: 8/10 czasami za szybko pisze i jakiś błąd w pisowni mogę popełnić.
Jak oceniasz znajomośc mapy głównej, w skali od 1/10?: 9/10 Większość miejsc ogarniam.
Jak oceniasz swoje umiejętności w PVP i umiejętności strzeleckie, w skali od 1/10?: Jeśli chodzi o pvp to 10/10 a strzelanie 7/10 różnie bywa.
Byłeś kiedyś w jakimś gangu? Jeśli tak, to w jakim?: Byłem w forsa i koty.
Dlaczego chciałbyś do nas dołączyć?: Ponieważ szukam jakiegoś fajne gangu w którym mógłbym dobrze się bawić