MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja - ograczniczenie czasu przebywania w bezruchu na trybie.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam wszystkich.
Dzisiaj, grając na trybie, spostrzegłem, iż niektórzy gracze zamiast wspierać drużynę i napierać na przeciwnika, stoją przy spawnie i zarabiają $$$ razem z drużyną. Tak więc, proponuję ograniczyć czas przebywania w bezruchu na trybie do 5-9 minut (można zwiększyć/zmniejszyć tę propozycję, ale to już nie zależy ode mnie). Ograniczyłoby to działalność osób, które po prostu są w dobrym teamie i wzbogacają się na pracy innych.
Pozdrawiam ~VeXeLeQ
Jaki tryb
Chodzi o WD jakbyś nie widział nazwy działu... Jeśli chodzi o propozycję znajduje się ona na WD i aktywuje się automatycznie po 6 min nie ruszania się.
Bardzo przepraszam nie zauważyłem, a i po 6minutach nie ruszania wywala Cię z serwera
Aha... Ja stałem około 14 minut bo opiekowałem się bratem i mnie nie wywaliło. Jeśli jednak jest tak, jak mówicie, to wątek można przenieść do kosza.
Na trybie jest opcja na ''afki'' mianowicie, postanowiłem się przekonać czy po kilku minutach afczenia wywali mnie z trybu. Bodajże po 6 minutach wyświetliła mi się na chacie informacja: Zostałeś wyrzucony z serwera za nie ruszanie sie przez wiecej niz 6,667 minut. Więc takowa jest na serwerze, co do graczy którzy nic nie robią a zarabiają wraz z pozostałymi, raz na te 3-4 minuty się ruszą i automatycznie czas w bezruchu się restartuje. To już pozostawiam im do przemyślenia, czy warto nic nie robić a wygrywać, to już jest ich indywidualna sprawa.
Skoro już zauważyliście że już jest taka funkcja to wątek zbędny.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie