05-April-2017, 17:21:16
Witam na stępie tego co napisałem mam złą wiadomość na czacie to piszę wam odchodzę z forum i z gry minecraft ponieważ muszę się ogarnąć chciałbym napisać parę słów od siebie otóż dziękuję za wspólną grę
DjhydrantPl dziękuję mu że mnie spierał żebym grał dalej na mc i za wszystko dzięki
NaselienPl był dlamnie jak brat dzięki ci za wspólną grę
Kami za wspólną grę
Kornelia dziękuję że mnie upominałaś
Szybkibanan i kalisPro dzięki wam że stworzyliście minecraftowo.pl bardzo fajny serwer
Shaxsee dziękuję ci Wink
Mimka98 dziękuję za spólna grę i Kami dzięki ci
Truskawka i 1zuza1 dziękuję za porady
Piotrovski nauczyleś mnie że nie oszukiwać repkami żeby nie robić mulciaków
Skramp grzeskiek16 tryniu dawni koledzy dziękuję
Dzikaryba dziękuję że dałeś odgapić cmentarz i przepraszam
SnowPl też ci dziękuję
Kogos pominołem to dziękuję jej mu
Otóż odchodzę mam 16 lat i muszę się uczyć bo wybrałem zawód mam mało czasu na gry w mc i dużo nauki
Kiedyś może wrócę ale nie obiecuję napewno za dwa lata lub 3 lata wrócę nie wiadono ale proszę nie usuwać mojego konta a pożegnania zrobię jutro na serwera a event odwołany będzie lub mój brat o nicku Bartekg1111 poprowadzi
To pa może kiedyś w realu poznamy się mile pozdrawia sebastian12 Ps muszę poznać jakąś dziewczynę jak nie poznam to wrócę miło było miłe Sad
DjhydrantPl dziękuję mu że mnie spierał żebym grał dalej na mc i za wszystko dzięki
NaselienPl był dlamnie jak brat dzięki ci za wspólną grę
Kami za wspólną grę
Kornelia dziękuję że mnie upominałaś
Szybkibanan i kalisPro dzięki wam że stworzyliście minecraftowo.pl bardzo fajny serwer

Shaxsee dziękuję ci Wink
Mimka98 dziękuję za spólna grę i Kami dzięki ci
Truskawka i 1zuza1 dziękuję za porady
Piotrovski nauczyleś mnie że nie oszukiwać repkami żeby nie robić mulciaków
Skramp grzeskiek16 tryniu dawni koledzy dziękuję
Dzikaryba dziękuję że dałeś odgapić cmentarz i przepraszam

SnowPl też ci dziękuję
Kogos pominołem to dziękuję jej mu
Otóż odchodzę mam 16 lat i muszę się uczyć bo wybrałem zawód mam mało czasu na gry w mc i dużo nauki
Kiedyś może wrócę ale nie obiecuję napewno za dwa lata lub 3 lata wrócę nie wiadono ale proszę nie usuwać mojego konta a pożegnania zrobię jutro na serwera a event odwołany będzie lub mój brat o nicku Bartekg1111 poprowadzi
To pa może kiedyś w realu poznamy się mile pozdrawia sebastian12 Ps muszę poznać jakąś dziewczynę jak nie poznam to wrócę miło było miłe Sad