MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Żgnam miło było z wami grać i pisać na forum pozdrawia sebastian12
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam na stępie tego co napisałem mam złą wiadomość na czacie to piszę wam odchodzę z forum i z gry minecraft ponieważ muszę się ogarnąć chciałbym napisać parę słów od siebie otóż dziękuję za wspólną grę
DjhydrantPl dziękuję mu że mnie spierał żebym grał dalej na mc i za wszystko dzięki
NaselienPl był dlamnie jak brat dzięki ci za wspólną grę
Kami za wspólną grę
Kornelia dziękuję że mnie upominałaś
Szybkibanan i kalisPro dzięki wam że stworzyliście minecraftowo.pl bardzo fajny serwer Smile
Shaxsee dziękuję ci Wink
Mimka98 dziękuję za spólna grę i Kami dzięki ci
Truskawka i 1zuza1 dziękuję za porady
Piotrovski nauczyleś mnie że nie oszukiwać repkami żeby nie robić mulciaków
Skramp grzeskiek16 tryniu dawni koledzy dziękuję
Dzikaryba dziękuję że dałeś odgapić cmentarz i przepraszam Smile
SnowPl też ci dziękuję
Kogos pominołem to dziękuję jej mu
Otóż odchodzę mam 16 lat i muszę się uczyć bo wybrałem zawód mam mało czasu na gry w mc i dużo nauki
Kiedyś może wrócę ale nie obiecuję napewno za dwa lata lub 3 lata wrócę nie wiadono ale proszę nie usuwać mojego konta a pożegnania zrobię jutro na serwera a event odwołany będzie lub mój brat o nicku Bartekg1111 poprowadzi
To pa może kiedyś w realu poznamy się mile pozdrawia sebastian12 Ps muszę poznać jakąś dziewczynę jak nie poznam to wrócę miło było miłe Sad
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie