MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Znalazłem BUGa przez ktorego stracilem 30 000$
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Chciałbym poruszyć temat buga w którym straciłem 30k$ ...
Po zakupie Magicznego Proszka Golema poszedłem na wyspę
po czym napotkałem na drodze mojego psa i z NIEWIEDZĄ nacisnąłem na psa tym proszkiem po czym on w DZIWNY sposób wciągnął ten proszek jak kokainę...
Na początku myślałem ze to lag i proszek się zwróci ale niestety tak się nie stanęło... Pewnie pomyślicie ze sobie wymyśliłem historyjkę ale doświadczyłem tego osobiście ponieważ proszek rzeczywiste mi zniknął i możecie to sprawdzić robiąc to samo ...
Jestem wściekły i żądam o zwrócenie proszku magicznego golema
PS. Mam świadka który był obok mnie jak mi proszek zniknął
Mój nick : Shogun_BL4K3
Nick świadka: MrFethO_o
Wiesz, takimi sprawami już się zajmuje administracja... ale według mnie musisz dać jakieś wiarygodniejsze dowody na to, niż świadek który równie dobrze może być multikontem, kolegą, bratem itd. Ja też umiem tak napisać:
Kupiłem proszek golema i poszedłem na wyspę i przez PRZYPADEK użyłem go na jakiś blok i go straciłem. Wiem że możecie mi nie wierzyć i chcę od was wymusić proszek, ale miałem świadka tego zdarzenia o nicku XYZ.
Żądam abyście mi oddali proszek!!!!

Oczywiście ja Ci po części wieżę gdyż stracić proszek za ok.30 000$ to jest po prostu wylew i załamanie nerwowe xD. Ale wątpię że Ci ktoś z administratorów uwierzy Sad
ps. Na przyszłość pamiętaj że gdy klikniesz na jakiś inny blok niż spawner to proszek najzwyczajniej w świecie się zużyje na ten blok nic mu nie dając Wink
(04-April-2017 19:41:02)MineKox napisał(a): [ -> ]ps. Na przyszłość pamiętaj że gdy klikniesz na jakiś inny blok niż spawner to proszek najzwyczajniej w świecie się zużyje na ten blok nic mu nie dając Wink

Potwierdzam, proszek zużyje się na tym item-ie, na który został "zaaplikowany". Jeśli to coś innego niż spawner oczywiście efektu nie będzie żadnego.
Dlatego kupując proszek idę od razu do przygotowanego wcześniej spawnera i aplikuje proszek.
Przekierowanie