Witam
Kupiłem na trybie GTA działkę i się okazało, że niema do kupienia skrzyń. Prosze o dodanie danego przedmiotu do sklepu z blokami

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
P.S Wyraźcie swoje opinie

Na prawo od /warp działki jest czarny rynek. Tsm możesz kupić bloki.
(08-April-2015 20:56:50)lamaxdgg napisał(a): [ -> ]Na prawo od /warp działki jest czarny rynek. Tsm możesz kupić bloki.
Tak ale tam niema skrzyni

a o czarnym rynku wiem

(08-April-2015 22:07:42)Młody G.O.L.D napisał(a): [ -> ]A sa bloki drewna ?
Są, ale nie można craftować nic a nic ;(
Ja nie chce nic dodawać bo banan robił ten tryb wiec linka mu podesle i sie z czasem wypowie ponieważ wyjechał ale od czasu do czasu sprawdza co sie dzieje

(08-April-2015 22:59:50)KalisPro napisał(a): [ -> ]Ja nie chce nic dodawać bo banan robił ten tryb wiec linka mu podesle i sie z czasem wypowie ponieważ wyjechał ale od czasu do czasu sprawdza co sie dzieje 
Dobrze

A w tym czasie muszę coś sobie wykombinować co do trzymania przedmiotów

Zawsze masz bank, i w nim możesz chować przedmioty
W banku może miejsca zabraknąć. A u znajomych nie zawsze warto trzymać bo nie masz do tego osobistego dostępu.
(09-April-2015 12:13:55)g3g3r napisał(a): [ -> ]W banku może miejsca zabraknąć. A u znajomych nie zawsze warto trzymać bo nie masz do tego osobistego dostępu.
Dokładnie, ale w banku poukładałem sobie bronie 1 rodzaju w kolumny

teraz mam miejsce na snajperki pistolety tylko karabiny muszą być w jednej kolumnie z shotgunami :/ bo jeszcze samochody jedzenie diaxy

i wiele innych rzeczy...