MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UB] [Kumciu]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:Kumciu
Jesteś Recydywistą? : Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana : Na serwerze zacząłem grać nie dawno jakiś tydzień temu i wszystko było w porządku. Walczyłem, okradałem gildie i żaden gracz nie napisał że mam killaure albo coś podobnego.Problem zaczął sie wczoraj o godzinie 18. Kopałem sobie od rana złoto i gdy uzbierała się go pokaźna sumka poszedłem na spawn żeby wsadzić wszystko do enderchestu i po 3 sekudnach od mojego pobytu na spawnie dostałem bana Przez CONSOLE za killaure. Zdziwiłem się ponieważ nigdy nie miałem nie mam i nie będę mieć żadnych cheatów ponieważ dla mnie jest to dziecinne.
Treść bana: Zostałeś zbanowany przez CONSOLE za jesteś zbanowany na ta sieć za killaura (i dalej tam treści z sms itd)

Serwer Minefox.pl Survival
Kurde ciężka sprawa, bana dostałeś od AC [ konsoli]
Każdy wie, że konsola się nie myli.. Dziwne bo ostatnio też był post o UB bo ktoś dostał bana od konsoli. Ja sam kiedyś dostałem bana od AC nie posiadając wspomagaczy. Po rozmowie ze zbanowanym na ts i po sprawdzeniu go na skype, jestem święcie przekonany, że tym razem AC się znów pomyliło. Przeszukując zbanowanego nigdzie nie znalazłem cheatów. Warto też wspomnieć, że kiedyś w ukrytym dziale dla policjantów sam Admin mówił, że AC nie jest perfekcyjne.
Jak dla mnie powinnien dostać UB .
Wiem nie ja od tego jestem Tongue
Przekierowanie