MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [POŻEGNANIE - OSTATECZNY KONIEC] kiroPL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,
jestem kiroPL i zacząłem grać na waszych serwerach już dawno, dawno temu, kiedy kolega podał mi IP tego epickiego serwera. Na forum dołączyłem jednak o wiele później, w listopadzie 2016 roku, dlatego, że wcześniej po prostu o nie wiedziałem o nim. Moja przygoda z waszymi serwerami - przynajmniej dla mnie - dobiega końca. Dlaczego odchodzę? Cóż... Miałem włam na konto i to taki porządny. Na początku zniknęły mi wszystkie itemy a następnie już włam. Hasła nie próbuję odzyskać, już nie mam nic do stracenia. Po tych wstrząsających przeżyciach (najpierw itemy na GTA, później włam) przestaję grać właśnie tu, na serwerach, kto wie, czy nawet nie w Minecrafta. Lubiłem tą grę, ale... Coś się stało. Niestety opuszczam to miejsce, nie wiem, czy kiedyś powrócę. Co tu mam do powiedzenia... Chyba nic. Po prostu szczęście mi nie sprzyja, a ktoś mnie nie lubi na tyle, żeby był w stanie dopuścić się takiego czynu. Jestem jednocześnie wstrząśnięty i smutny. Ostatecznie was teraz żegnam.
Wasz przyjaciel, kiroPL.

PS. UWAGA! PROSZĘ NIE WYRZUCAĆ WĄTKU DO KOSZA!!! Dziś, ok. godziny siódmej napiszę bardzo szczegółowe podziękowania i pożegnanie wyjątkowych dla mnie osób. Proszę nie wyrzucać do kosza!
"Dziś, ok. godziny siódmej napiszę bardzo szczegółowe podziękowania i pożegnanie wyjątkowych dla mnie osób." zamiast tego pewnie pojawi się prima aprilis [Obrazek: 15.gif] tak czy inaczej powodzenia na nowej drodze życia bez klocków Wink
Niezły żart smieszku
Kiro, wiesz, że jak ktoś robi po południu żarty w prima aprilis, to mówią, że jest głupkiem?Tongue
Kolejni... To, że ukradli mi konto w ten dzień, nie znaczy, że to nieprawda!!! -_____- Macie prawo nie wierzyć, ale kij, nie będę się tu więcej wypowiadał...
Żegnaj kiro trollu
Kiro, byles dla mnie zajeprzyjacielem, moze wrocisz na serwery? Bede czekal! Niezapomne cie! Cholera coraz wiecej osob odchodzi... Cale Grove cie wspiera i ja.
Do zobaczenia Sad
Nareszcie napisałem te podziękowania, długo to zajęło:
- kiroPL - za to, co zrobiłeś teraz

HAHHAHAHAHAHAHA JA RYŁEM TAKĄ BEKĘ, ŻE AŻ.. HAHAH ^^ Oczywiście to tylko żart na prima aprillis, aż dziwię się, że TAK dużo ludzi się nabrało, hahahahha ^^ Jak zrobiłem tą dramę i pisząc o tym na chatcie cały czas się śmiałem xd Pozdro dla tych, którzy skapnęli się, że ta żart Wink Cóż... Wasza reakcja była miodem i mlekiem opływająca a ja miałem cały czas cyrk przed nosem xD Więc... Wątek do zamknięcia/kosza. Hihi ^^
I CO MÓWIŁEM
Wiedziałam xD nie wymieniłeś mnie, ide płakać Sad Szczerze, fajny pomysł ;d
Stron: 1 2
Przekierowanie