MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] błąd z enderowym piecykiem prosze o naprawe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
proszę o szybkie naprawienie buga on występuje na serwerach mineserwer.pl minecraftowo minefox i innych
bug polega na tym ze jak gram na wojownicy dusz przepalam cos w piecyku i wyjde z gry albo mi się minecraft wyłączy z jakiegoś powodu i wejde na wojownicy dusz jeszcze raz to nie mogę otworzyć piecyka (chodzi tu o enderowy piecyk bo zwykłe mogę otworzyć!!!!

proszę o szybką naprawę tego błędu i odpisanie mi że jest naprawiony
Ten błąd zostanie naprawiony w przyszłej aktualizacji.
Z tego co mi wiadomo , błąd ten zostanie naprawiony w przyszłej Aktualizacji
Przenoszę.
[size=small][size=x-small]Lubię tryb Wojownicy Dusz i niestety zauważyłem ten błąd z enderowymi piecykamiAngry. Nie wiem czy zostanie to naprawione w następnej aktualizacji. Liczę na to, że tak się stanie. I oby ta aktualizacja wyszła szybko Exclamation
Już napisałem wyżej że zostanie naprawiony. Kalis czy Banan o tym wspominał swego czasu.
Ten błąd został naprawiony w najnowszej wersji która była na minecraftowo, ale ta aktalizacja została wycofana ponieważ były inne problemy z tym pluginem miedzy innymi taki ze nie było można się odrodzić,
Czy ta nowa ekonomia powróci po naprawie?
Tak, jak zostanie wydana łatka, na chwile obecna ja jestem zajęty nowy trybem, oraz muszę jeszcze papierkowe sprawy dokończyć
Przekierowanie