MrFroxiP obrażanie zaczołeś ty ja tylko odpowiedziałem i zaczołem się śmiać z tego że ci się zepsuła rzecz !!
Tak powiedziałem tylko że jesteś "dzieckiem,, to jest obraza? boże, w co sie zamienia ten swiat..
@up2 Zarzuty niepodparte dowodami to po puste słowa. Powinieneś mieć ss'y, które zawierają zdania obrażające Twoja osobę (jeśli takowe istnieją).
(31-March-2017 15:35:44)VeXeLeQ napisał(a): [ -> ]@up2 Zarzuty niepodparte dowodami to po puste słowa. Powinieneś mieć ss'y, które zawierają zdania obrażające Twoja osobę (jeśli takowe istnieją).
Nie wypowiadaj sie jak nie wiesz on obraził moją rodzinę więc powinien zostac ukarany
Raczej nie powinien dostać Bana za takie coś (wd mnie to Odrzucono).
(31-March-2017 15:48:45)SonOfTheMop napisał(a): [ -> ]Raczej nie powinien dostać Bana za takie coś (wd mnie to Odrzucono).
Ale ty nie możesz odrzucać nie jesteś administratorem

Wiem ale mowie tylko to co ja uważam więc nie musiałeś mi dawać minusa ja i tak bym tam zerknął.
Ukarany, jeśli masz dowody, że MrFroxiP obrażał Twoją rodzinę zrób skargę a zostanie ukarany według regulaminu.
jak dla mnie tu nie ma co do oskarzania jedynie widze ze go nie lubi lub cos (2 stronnie)