http://mineserwer.pl/Temat-PORADNIK-Po%C...ank%C3%B3w - Polecam też zajrzeć tu.
A Opisy:
Przystanek 1: Autobus zawiezie cie koło spawna, gdzie jest dyskoteka, w dyskotece codziennie o 18:00 gra DJ,
jesteś też blisko targu, gdzie można całkiem tanio kupić jedzenie.
Pyrzstanek 2: Autobus zawiezie cię do miejsca, gdzie całkiem blisko jest gang rasta, wylatują z nich Toporek (5dmg) , Tomahawk (6,5dmg) i oczywiście głowy rastaman, za nie możesz kupić pistolety u łowców głów na spawnie, do tego będą ci jeszcze potrzebne głowy triady.
Przystanek 3: Jesteś blisko banku zachodniego, i bardzo blisko więzienia. Do więzienia możesz zaprowadzać przestempców (gdy jesteś Policjantem) gdy napadną na wcześniej wspomniany bank zachodni, lub zabiją jakiegoś gracza. Więcej informacji o napadach i o policjantach znajdziesz na spawnie u Egzaminatora.
Przystanek 4: Autobus zawiezie cię blisko banku narodowego, francuskiego i dwóch questów.
Przystanek 5: Autobus zawiezie cię bardzo blisko mafii italiano, gdzie możesz dropić głowy, które będą potrzebne do kupienia shotgunów i snajperek.
Przystanek 6: Jesteś bardzo blisko ruskiej mafii i niedaleko Gangu Ballas, oraz banku centralnego z ruskiej mafii oraz italiano możesz kupić snajperke. A z ballas i portugalczyków - karabin.
Przystanek 7: autobus zawozi cię blisko triad, z nich dropi tasak kuchenny (7dmg) lub maczeta (9,5dmg) i oczywiście głowy, za które możesz kupić pistolety i shotguna.
Przystanek 8: Jestes mega blisko italiano, i huliganów.
Przystanek 9: Autobus zawozi cię blisko blokersów i jednego questa.
Przystanek 10: autobus zawozi cię blisko Portugalczyków, z których dropią głowy które możesz użyć do kupienia karabinów.
Przystanek 11: Jesteś już bardzo blisko portugalczyków i jednego questa.
Nie wiem czy o to chodziło ale napisałem ;V
mam jeszcze pomysł na przystanek 12, będzie on blisko wojska, dzięki temu gracze będą mieli blisko wojska i będą mogli szybciej dropić odłamki.