Siemka,moja propozycja jest taka żeby zarabiało się 50 $ za wygraną
grę na WD,ponieważ gdy jakaś drużyna wygrywa nie ma dużej satysfakcji
ponieważ nie dostają monet.
Na innych serwerach było tak że:
Wygrana: 50/100 jakoś tak
Niszczenie Kamienia: 1
Ale były błędy więc... usuneli.
Dobra przypomnę całość wydarzeń z WD: była już nowa ekonomia na minecraftowo, dostawało się 100 hajsu za takie cóś (miało się dostawać ale był błąd bo zniszczone kamienie je dostawali), cofnięto ekonomię bo były też kłopoty z lognięciem bez powodu i odrodzeniem się. Tak się to toczyło lecz pomysł fajny na przyszłą ekonomię

Mi się ten pomysł podoba , ale tak jak Ironhide napisał @UP to na minecraftowo z tym były problemy i nie wiadomo czy administracja to doda.
Chyba kilka dni temu mówili że za miesiąc będzie najprawdopodobniej dodana nowa ekonomia bez błędów

Raczej jak powiedziano, nie zostanie to wprowadzone przez istniejące bugi, inaczej mówiąc błędy, które występowały w tymże trybie po aktualizacji. Sam bym chciał taki sposób zarabiania, lecz niestety na razie się nie da.
Admy myśleli by zrobić update wojownicy dusz z nową ekonomią ,ale problem był że trzeba byłoby usunąć stare wyniki.
I zrezygnowali z tego projektu
Niestety, Administracja sama myślała by wprowadzić update na Wszystkich serwerach, Jednak Pojawiły się błędy, bugi itd
Prawdopodobnie Będzie to wprowadzone jak administracjs uniknie błędów...
Pozdrawiam!
@up
Wcale tego nie napisałem... :3.