MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [PROPOZYCJA]Zarabianie poprzez wygrywanie gry.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemka,moja propozycja jest taka żeby zarabiało się 50 $ za wygraną

grę na WD,ponieważ gdy jakaś drużyna wygrywa nie ma dużej satysfakcji

ponieważ nie dostają monet.
Na innych serwerach było tak że:
Wygrana: 50/100 jakoś tak
Niszczenie Kamienia: 1

Ale były błędy więc... usuneli.
Dobra przypomnę całość wydarzeń z WD: była już nowa ekonomia na minecraftowo, dostawało się 100 hajsu za takie cóś (miało się dostawać ale był błąd bo zniszczone kamienie je dostawali), cofnięto ekonomię bo były też kłopoty z lognięciem bez powodu i odrodzeniem się. Tak się to toczyło lecz pomysł fajny na przyszłą ekonomię Smile
Mi się ten pomysł podoba , ale tak jak Ironhide napisał @UP to na minecraftowo z tym były problemy i nie wiadomo czy administracja to doda.
Chyba kilka dni temu mówili że za miesiąc będzie najprawdopodobniej dodana nowa ekonomia bez błędów Smile
@Refresh
Raczej jak powiedziano, nie zostanie to wprowadzone przez istniejące bugi, inaczej mówiąc błędy, które występowały w tymże trybie po aktualizacji. Sam bym chciał taki sposób zarabiania, lecz niestety na razie się nie da.
Admy myśleli by zrobić update wojownicy dusz z nową ekonomią ,ale problem był że trzeba byłoby usunąć stare wyniki.
I zrezygnowali z tego projektu
Niestety, Administracja sama myślała by wprowadzić update na Wszystkich serwerach, Jednak Pojawiły się błędy, bugi itd
Prawdopodobnie Będzie to wprowadzone jak administracjs uniknie błędów...
Pozdrawiam!
@up
Wcale tego nie napisałem... :3.
Stron: 1 2
Przekierowanie