MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie! Chciałbym się zapytać czy będą wyciągane jakieś konsekwencje z osób, które expią na multikontach? Poprostu denerwuje mnie to, że osoba, która nie ma żadnych boskich SMS nabija 900killi w jeden dzień! Wczoraj byłem w top 3 dziś wchodzę i osoba, która nie ma po prostu nic, wyprzedza mnie o 900killi, na trzy dni przed ogłoszeniem wyników. I proszę nie pisać, że to jest wykonalne, gram na tym trybie już rok i ja z boskimi SMS miałbym problem, a jeszcze pragnę dodać, że w południe na trybie jest bardzo mało osób więc nawet nie ma na kim wexpić Sad

Serwer: minefox.pl

Pozdrawiam!
są wyciągane regularnie - expienie na multikontach = ban, wiadomo że sprawdzić dokładnie mogę to tylko ja lub kalis więc nikt tego dziennie robić nie będzie, ale sezonowo jest to sprawdzanie i w takich przypadkach konta są banowane. W topce żaden kombinator się nie znajdzie, zresztą zawsze można ich tu podsyłać do dodatkowej weryfikacji.
Okej dzięki za szybką odpowiedź!
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie