MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] Pomocnik z RC
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
nie banujcie jak ktos to rozwiaze to se pojde i nie wroce
Nazwa użytkownika zbanowanego : KrimeNeK
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: poniewaz dostalem go za darmo od pana Zjaranego12xD za "obraze administracji" sadze ze na facebooku ale przeciez fb to nie serwer co nie? potem mnie ten pan zaczol wyzywac Sad
Treść Bana: Obraza administracji
Serwer: rc
Twój nick z gry: KrimeneK
Nicki osób posądzonych: Zjarany12xD
Najdokładniejsza data zdarzenia: dzis
Opis zdarzenia:
eloeleoelo
Dzisiaj mnie zbanowal pan zjarany za "obrazanie administracji" hehe fajne obrazanie administracji jak nie obrazalem go na ts (dostalem bana jak go obrazalem, ale juz dostalem ub )/ forum tylko na FB jak sam pozniej mnie wyzwal wiem multi mozecie zbanowac ;f pozniej do pana szanownego napisalem
"dlaczego zbanowal mnie za nic itd" on napisal " a forum i ts? " a nawet jak bym cie obrazal na forum / ts to powinnienem dostac bana na forum albo ts NO TO NIEZLY POMOCNIK kappa
Dowody: nie bede dawal dowodow z fb bo sie okaże ze on mi da bana za dawanie danych
Sugerowany wymiar kary: nie wiem
Serwer: rc
Wyślij mi proszę "dowód" z fb mam jego fb to więc nie będzie miał nic przeciwko. Oczywiście na pw na forum
@up juz szanowny Pomocniku
Elo tez mam takiego ssa fajnego
wiem mk możecie banować ;v albo sie wyloguje i nie wrócę
Wyslać ??
Nie gadaj ze tylko fb. A ts ?? :') I jeszcze na mk na serwie.
Czy ty ślepy jesteś? (dostalem bana jak go obrazalem, ale juz dostalem ub )
i z Mk cie nie wyzywalem kolego, tylko wbilem żeby pograć a ty mnie cały czas kickales ze cwaniakuje bo pisze prawdę, niech wyższa ranga to rozwiąże bo nie chce mi się klocic
"pisze prawde". Bardzo mnie prowokowałeś i dawałeś jakieś żałosne teksty z wikipedii. Jak to nie wyzywałeś z mk? Masz mnóstwo mk do swoich złych celów Wink
Teksty z wiki poniewaz niewiedziales co oznacza słowo "lol" i jakbym miał Mk to bym cie na publiku nie wyzywał ...
Nie wiedzialem co znaczy slowo "lol"? Ty chyba nie myślisz. Jak coś napisalem na czacie to ty zaraz z tekstami z wiki.
I dostales tylko 2 kick, za prowokacje i za cwaniakowanie więc nie gadaj że "ciągle" cię kickałem.
Nie mylę się cały czas pisałeś słowo lol. Kickales mnie więcej niż 2 na innych kontach
Stron: 1 2
Przekierowanie