MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Denerwujący Śnieg ...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Mam prośbę czy była by możliwość przerobić klasę bałwana aby nie pozostawiał śniegu bo to cholernie wkurza , były wątki o tym i banan to podobno naprawił a dalej śnieg się pojawia ...

Tu SS : http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=BMYE

Wiem że Banan w jakimś wątku pisał aby wrzucić SS z mapy na której pojawia się śnieg ale nie łatwiej będzie pozbycie się śniegu ...

Tak wiem jest opcja " szukaj " na forum
Racja ja też pisałem o tym na forum i mniałem załozyc screenshotera(zrobic screeny) jednak juz niemusze(poniewaz ty je dales) I tez chciałbym zeby administracja cos z tym zrobiła... Poniewaz kiedy sie staje na ten snieg to cie cofa a czasami wywala za fly Angry
Mnie 2 razy przez ten śnieg za fly-a wywalało, i nieraz bałem się że dostane bana za błąd gry. Jestem za usunięciem tego śniegu, długo go się usuwa.
Ja mam szczęście, i nigdy mnie nie kicknęło. A ze śniegiem da się sobie poradzić, więc mi nie sprawia do zbyt dużego problemu
A może niech banan usunie krwawego żniwiarza i zastąpi go inną klasa?
@up
No masz racje
Bałwan jest beznadziejnie słabą klasą
Nie znam nikogo kto kiedykolwiek nim kogoś zabił

Można by go zastąpić np nietoperzem Smile
Można by zrobić taki wątek i może to zrobie Smile
@up
Ja zabiłem xD

Nwm po co ankieta, przeciez to jest bug, wiec trzeba go wyeliminować
@up jak największa racja a co do klasy bałwana napisze o tym wątek i tak pewnie będzie nierozpatrzony ale Big Grin Żniważa wyeliminujcie ta klasa przeszkadza w grze dokładnie ten snieg jest wrzurzający
Moim zdaniem zostawić tego bałwana ale usunięto że zostawia ponsobie ślady albo żeby zostawiał kropeczki śniegu na niektórych miejscach Smile
@up Skoro nie chcesz zeby snieg byl na trybie wojownicy vs potwory to poco minusujesz ankiete w której pytanie to: czy chcesz zeby usunieto snieg? http://mineserwer.pl/polls.php?action=sh...ts&pid=511 . Niech jakis administrator sie tym w koncu zajmnie bo temat wałkowany jest przez wieki
Stron: 1 2 3
Przekierowanie