29-March-2017, 17:40:59
Witam
Dziś zaproponuje wam 2 fajne rzeczy... Jakie? Już mówię !
Pomysł 1. Można by było wprowadzić tryb Star Wars (Gwiezdne Wojny)
Tryb opierał by się na walkach mieczy świetlnych i handlowania różnymi mocami n.p. Moc Sidiousa albo Moc Anakina i najsilniejsza moc to były by pioruny Hrabi Dooku
Myślę , że takie coś by się przydało. Zrobiłem to na moim serwerze i mogło by to tak wyglądać - przykro mi , serwera nie podaje nawet administracji , ale myślę że gracze by to polubili. I mam jeszcze jedno pytanie dotyczące tego trybu Star Wars. Czy jeśli on powstanie , moge otrzymać tylko i wyłącznie na tym trybie range Właściciel? Dostał bym jakiś tryb pusty i bym fajnie to zrealizował. Z góry dziękuję !
Pomysł 2. Co myślicie o tym , aby każdy gracz na starcie na Wojownicy Dusz dostawał 1500 $ na zapoznanie się z przedmiotami boskimi? Może dzięki temu więcej graczy kupywało by te przedmioty , ponieważ mogli je wypróbować.
Dziękuję za uwagę ! Pozdrawiam partyman ;D

Pomysł 1. Można by było wprowadzić tryb Star Wars (Gwiezdne Wojny)
Tryb opierał by się na walkach mieczy świetlnych i handlowania różnymi mocami n.p. Moc Sidiousa albo Moc Anakina i najsilniejsza moc to były by pioruny Hrabi Dooku

Pomysł 2. Co myślicie o tym , aby każdy gracz na starcie na Wojownicy Dusz dostawał 1500 $ na zapoznanie się z przedmiotami boskimi? Może dzięki temu więcej graczy kupywało by te przedmioty , ponieważ mogli je wypróbować.
Dziękuję za uwagę ! Pozdrawiam partyman ;D