MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Propozycje]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Smile Dziś zaproponuje wam 2 fajne rzeczy... Jakie? Już mówię !
Pomysł 1. Można by było wprowadzić tryb Star Wars (Gwiezdne Wojny)
Tryb opierał by się na walkach mieczy świetlnych i handlowania różnymi mocami n.p. Moc Sidiousa albo Moc Anakina i najsilniejsza moc to były by pioruny Hrabi Dooku Smile Myślę , że takie coś by się przydało. Zrobiłem to na moim serwerze i mogło by to tak wyglądać - przykro mi , serwera nie podaje nawet administracji , ale myślę że gracze by to polubili. I mam jeszcze jedno pytanie dotyczące tego trybu Star Wars. Czy jeśli on powstanie , moge otrzymać tylko i wyłącznie na tym trybie range Właściciel? Dostał bym jakiś tryb pusty i bym fajnie to zrealizował. Z góry dziękuję !
Pomysł 2. Co myślicie o tym , aby każdy gracz na starcie na Wojownicy Dusz dostawał 1500 $ na zapoznanie się z przedmiotami boskimi? Może dzięki temu więcej graczy kupywało by te przedmioty , ponieważ mogli je wypróbować.
Dziękuję za uwagę ! Pozdrawiam partyman ;D
Co do drugiej propozycji - jest zbędna. Gracze zamiast je wypróbować kupowaliby klasy, gdyż mają dodatkowe 1,5k. /przedmioty to komenda na jednorazowe boskie przedmioty; 500$ za jeden. Wystarczy trochę pograć i możesz jeden z nich wypróbować.

Co do pierwszej propozycji - również jest zbędna. Jest wiele fajnych trybów, w dodatku nawet nie zaprezentujesz jego działania. Pluginy, komendy; tego trzeba szukać. Ale to czy zostanie owy tryb dodany jest decyzją administracji.
Ad.1.
Przygotuj mapki i pluginy. Tryb nie zbyt ciekawie się zapowiada - mało go opisałeś.
Przygotuje dokładny opis, zrób mapę, skompletuj potrzebne pluginy i zgłoś propozycję.
Co do rangi - raczej nikt Ci tam nie da [Właściciela]
Ad.2.
Bez sensu. Niech gracze sami uzbierają na boskie.
1.
Widać, że nie Masz w ogóle pojęcia o Star Wars, ,,moc Sidiusa" ,,moc Anakina" What?
Nie ma taki w ogóle czegoś jak ,,pioruny mocy" są tylko blyskawiece.
Co do samego pomysłu pluginy,mapy i texturpack gdzie?
Nikt ci też nie da rangi Właściciel za napisanie pustych pomysłów.

2.
Po co?
Jak gracz chce zobaczyć jak działają boskie przedmioty to na nie zarobi lub kupi SMS.
Z tym właścicielem to nie zartuj sobie nawet.
Jesli chcesz cos zaproponowac najpierw to porządnie przygotuj wraz z pluginem.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie