06-April-2015, 19:33:02
Heeeej , od razu mówię "JAK NIE LUBISZ CZYTAĆ TO OD RAZU WYJDŹ Z TEGO WĄTKU ,BO PEWNIE SIĘ ROZPISZĘ".
No więc... mam na imię Amelia (tak gdyby ktoś nie wiedział to w Minecraft'cie mam nick I_love_music).
Chodzę aktualnie do piątej klasy podstawówki i mam 12 lat.
W szkolę dobrze się uczę ,ale nie lubię ,gdy ktoś nazywa mnie "kujonem" ,bo nim nie jestem.
W rzeczywistości nie mam przyjaciół ,ale może to i lepiej .
Ważę ok. 35 kg (wczoraj się ważyłam) ,a wzrostu mam 156.
W wolnym czasie lubię pograć sobie czasem w minecraft'a lub w inne gry ,ale przeważnie czytam książki , piszę własne książki lub wiersze i uprawiam sport ( jeżdżę na rolkach , rowerze i biegam najczęściej).
Lubię słuchać pop'u ,ale za to nie lubię rap'u.
Kompletnie nie umiem tańczyć ,ale mam zamiar się nauczyć :/ .
Mam młodszego brata i własnego pieska.
Ymmm ... no nie wiem co by tu jeszcze napisać ... ,a no i z wyglądu to jestem według mnie chudą brunetką o piegowatej twarzy .
Myślę ,że tyle informacji o mnie wystarczy
.
Pozdrawiam wszystkich !
No więc... mam na imię Amelia (tak gdyby ktoś nie wiedział to w Minecraft'cie mam nick I_love_music).
Chodzę aktualnie do piątej klasy podstawówki i mam 12 lat.
W szkolę dobrze się uczę ,ale nie lubię ,gdy ktoś nazywa mnie "kujonem" ,bo nim nie jestem.
W rzeczywistości nie mam przyjaciół ,ale może to i lepiej .
Ważę ok. 35 kg (wczoraj się ważyłam) ,a wzrostu mam 156.
W wolnym czasie lubię pograć sobie czasem w minecraft'a lub w inne gry ,ale przeważnie czytam książki , piszę własne książki lub wiersze i uprawiam sport ( jeżdżę na rolkach , rowerze i biegam najczęściej).
Lubię słuchać pop'u ,ale za to nie lubię rap'u.
Kompletnie nie umiem tańczyć ,ale mam zamiar się nauczyć :/ .
Mam młodszego brata i własnego pieska.
Ymmm ... no nie wiem co by tu jeszcze napisać ... ,a no i z wyglądu to jestem według mnie chudą brunetką o piegowatej twarzy .
Myślę ,że tyle informacji o mnie wystarczy

Pozdrawiam wszystkich !