Proszę o zmianę tego, że kiedy zakujesz kogoś i ciągniesz na łańcuchu, a on lognie to nie dostajesz hajsu, a coraz więcej osób to robi, ponieważ jest o dla nich korzystne (nie traci się hajsu). Bardzo utrudnia to policjantom zarabianie.
Może zrobić tak, że każdy kto lognie będzie dostawać 15 minutowego bana?

Myślę, że to dobry pomysł
czasowy ban za wylogowywanie? Ostrzeżenie lepsze. 3 ostrzeżenia = Ban na 3 dni. Bynajmniej może bardziej przestraszyć graczy wylogowujących się.
Albo sumka kasy na Brutalu, lub więzienie, jeśli jest to możliwe.
@up: Np. 5%

Wtedy na pewno odechce im się logania

Albo gdy logną zabierze im 200/300$
@up Możesz wziąść pod uwage, że jakiś gracz może mieć z 5$ (np)
Co wyście pili? Mój pomyśl żeby dodać że za każde loganie podczas bycia zakutym powinno zabiera 5$ bo np jak napisał @up2 ban na 3 dni? Może ktoś ma lagi, braki z netem lub wyłączanie się MC
5$ to za mało
jak już to tak że z każdym lognięciem przybywało by następne 5$ aż do np. 200$, potem od nowa
Moim zdaniem, albo jakiś % od $$$ gracza, albo określona suma $$$ albo jakiś krótki czasowy ban.
ban nie ma sensu, tak samo jak zabieranie mniejszej sumy niż ta którą uzyska policjant po skuciu gracza.
Dlatego wydaje mi się że jeśli gracz wyloguje się podczas bycia skutym kajdankami to powinno go zarówno:
1) wsadzić do pudła tak jakby go dostarczono do aresztu/wiezienia
2) zabrac mu tyle samo (lub nawet nieco więcej aby nie kusiło go do logoutu) $ ile by stracil w przypadku doprowadzenia go do wiezienia.
temat zostawiam wam do dyskusji