MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Szuszej
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Szuszej
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Zostalem zbanowany za niby cheaty. Przyznalem sie dla zartow i od razu napisalem ze nie mam!
Treść Bana: Zostałeś zbanowany na zawsze przez Jamakoshi2012 za Przyznanie sie do Cheatow / Brak Wspolpracy / https://scr.hu/2j14zj Regulamin zlamany! Odbanuj sie wyslij sms MFH.szuszej na numer 92045 (koszt 24,60zl).
Serwer: MineFox Jail

Gralem uczciwie. Dziękuje
Powiesz mi facet po co robisz 3 watki na raz? Jak chcesz unban to pisze sie jeden.
Więcej Nie Pisz Tak . Dużo Graczy Tak Robią A Potem Narzekają że Mają Bana. W Treści Jest Napisane Brak Współpracy '' W tym o co Chodzi?
@up. Chciałem go sprawdzić na Skype czy ma lub nie ma Cheatów. Dałem standardowo 3 minuty na dodanie, po 3 min. pada odpowiedz, że nie posiada Skype. To dostał 5 na pobranie ale widać było, że nie pasuje mu to, że chciałem go sprawdzić.
Za przyznanie sie do cheatów jest ban. Regulamin do przeczytania
Pozdrawiam, miłej nocy. Wink
4.Na serwerze zabrania się używania wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszystkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich używania jest równoznaczne z ich używaniem.

5.Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Jamakoshi tak naprawde poszedl Ci na reke i chcial Cie sprawdzic lecz ty nie chciales.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie