MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Zbanowany
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: SzalonyPvP
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana : Zostałem niesłusznie zbanowany prze NaselienPL on myśli,że wykorzystywuje multkikonta a nic takiego nie robie .Nigdy nic nie złego na multi konach nie robiłem nie zemszczałem się nie używałem kont do złych celów nie przemycałem itemów.Uważam,że zostałem niesłusznie zbanowany ,wtedy wyszedłem z gry i wchodze po chwili i dostałem umbana.
Treść Bana ''Zostałeś zbanowany na zawsze przez NaselienPL za wykorzystywanie multikont do złych celów.Regulamin złamany !''.
Serwer:minecraftwo.pl
Naselien jest policjantem minecraftowo, więc jak mógł Cię zbanowac na Mineserwer.
pomyliło mi sie z tymi serwerami

(26-March-2017 19:43:22)SzalonyPvP napisał(a): [ -> ]Nazwa użytkownika zbanowanego: SzalonyPvP
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana : Zostałem niesłusznie zbanowany prze NaselienPL on myśli,że wykorzystywuje multkikonta a nic takiego nie robie .Nigdy nic nie złego na multi konach nie robiłem nie zemszczałem się nie używałem kont do złych celów nie przemycałem itemów.Uważam,że zostałem niesłusznie zbanowany ,wtedy wyszedłem z gry i wchodze po chwili i dostałem umbana.
Treść Bana ''Zostałeś zbanowany na zawsze przez NaselienPL za wykorzystywanie multikont do złych celów.Regulamin złamany !''.
Serwer:minecraftowo.pl
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie