MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bug z plecakiem vip+ na RPG Mineserwer.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
To było tak wchodzę sobię w sobotę na serwer i próbuję schować rzeczy do plecaka vip+ bo taki posiadam i okazuje się ze nie mogę go otworzyć. Więc przychodzę do was z proźbą o pomoc w plecaku mialem emeraldy, diamenty, rubiny od lvl 2 do lvl 5 zalezy mi na odzyskaniu zawartości plecaka jak i plecaka samego w sobie.

PS: Dzieki za pomoc.
Czy na tym samym koncie miałeś ten plecak ?? jeśli nie to wiadomo, że nie idzie. Jest jedno wyjście gdy jesteś na innym koncie wejdz na serwer z poprzednim kontem i na koncie gdzie masz VIPA tam go Otwórz.
Ja kupiłem ten plecak on na początku działał leczy jak wszedłem w sobotę i nie chciał się otworzyć. Mówisz że wystarczy oddac plecak tej osobie od której kupiłem tak?????
Tego nie wiem. Wiem, że jeśli to nie jest twój plecak to nie możesz go otworzyć. A nie musisz oddawać plecaka tej osobie tylko ta osoba musi być ONLINE byś otworzył ten plecak a jak chcesz bym bardziej ci pomógł to nagraj film i wyślij go pod tym postem. Bo ja nigdy nie miałem czegoś takiego.
dokładnie tak jak mati pisze - żeby móc otworzyć czyiś plecak to właściciel tego plecaka musi być online.
Ok zrozumiałem jeszcze 1 pytanie do banana. Panie szybki czy sprzedał by mi pan 1 z tych 2 pierścieni obfitości na RPG na mineserwer za 15K ponieważ widziałem ze posiada pan takie 2 i ich pan nie używa.

BARDZO DZIĘKUJE ZA POMOC CI mati2286.
nie prowadzę transakcji poprzez forum, a staram się robić transakcje wyłącznie podczas nagrywania Smile skoro problem wyjaśniony - zamykam.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie