26-March-2017, 16:52:49
26-March-2017, 16:57:03
Ponownie się kłania kultura...
Cytat:Proszę
Cytat:Moglibyście
Cytat:Chciałbym uprzejmie poprosićZa orby są sety i to dość dobre... A przez "feed" mam rozumieć jedzenie? Jestem na NIE.
26-March-2017, 17:02:29
z tym chodzi o to że jak wpiszesz /feed to jestes najedzony Moglibyśćie to wprowadzić
26-March-2017, 17:03:36
@up2
feed to jest komenda geniuszu nie jedzenie
TAK CZY SIAK I TAK NIE
Vip i tak ma dosc duzo ( mialem vipa) wiec potwierdzam
feed to jest komenda geniuszu nie jedzenie
TAK CZY SIAK I TAK NIE
Vip i tak ma dosc duzo ( mialem vipa) wiec potwierdzam
26-March-2017, 17:04:26
@up 3
Feed to specjalna komenda regenerująca cały
pasek jedzenia.
@temat
Bronie są odpowiednie, po co na skyblock jeszcze inne bronie.
To nie jest rpg ani sv gdzie są topory kosy i inne bronie specjalne to jest skyblock, ciesz się, że takie bronie z takim enchantem w ogóle na tym trybie są.
Feed to specjalna komenda regenerująca cały
pasek jedzenia.
@temat
Bronie są odpowiednie, po co na skyblock jeszcze inne bronie.
To nie jest rpg ani sv gdzie są topory kosy i inne bronie specjalne to jest skyblock, ciesz się, że takie bronie z takim enchantem w ogóle na tym trybie są.
26-March-2017, 19:41:45
Cześć
Są dodane świetne bronie, które możesz otrzymać, robiąc questa z Bóstwami Podziemia. Nie lepiej się trochę pomęczyć i zdobyć naprawdę coś dobrego, niż po prostu kupić za orby?
A co do /feed to już totalne uproszczenie, jest darmowa farma (/warp farma), jedzenia masz ile chcesz, więc ta komenda jest zbędna. Jeśli nie byłoby farmy - ok, ale jest, więc nie widzę problemu z jedzeniem
Jestem na nie
Są dodane świetne bronie, które możesz otrzymać, robiąc questa z Bóstwami Podziemia. Nie lepiej się trochę pomęczyć i zdobyć naprawdę coś dobrego, niż po prostu kupić za orby?
A co do /feed to już totalne uproszczenie, jest darmowa farma (/warp farma), jedzenia masz ile chcesz, więc ta komenda jest zbędna. Jeśli nie byłoby farmy - ok, ale jest, więc nie widzę problemu z jedzeniem

Jestem na nie