Nazwa użytkownika zbanowanego : ELOTOJAXD
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Poniewaz juz raz dostalem bana (tez nie slusznie) i kupiłem unbana. Kupilem wszystkie boskie na WD wiec po co mialbym cheatowac??
Treść Bana: Zostałes zbanowany na zawsze przez Vark123 za cheaty
Serwer: MineSerwer.pl
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Myslę ze dostane unbana bo zdenerwowalem sie
"kupilem wszystkie boskie na wd wiec po co mialbym cheatowac??" To nic nie sugeruje.
To, że masz boskie czy też nie niczego nie zmienia i nie daje większej szansy na unbana.
Co do unbana może masz jakieś dowody, że jesteś niewinny bo wątpię żeby Vark się pomylił.
a sugeruje. Bo po co miałbym wydawac 200 PLN z swiadomoscią ze zostane zbanowany???
'' To, że masz boskie czy też nie niczego nie zmienia i nie daje większej szansy na unbana.
Co do unbana może masz jakieś dowody, że jesteś niewinny bo wątpię żeby Vark się pomylił.''
Vark sie pomylił, ponieważ nawet luki111 i Vivalina mówią że jestem czysty. Unbana kupiłem więc po co miałbym cheatowac???
@up
A ty myślisz, że jesli masz świadków to po sprawie? Nigdy nie było tak, że masz świadków i unban.
Administracja nie wierzy na słowo bo gdyby tak był to 99% serwera to byli by cheaterzy.
Jeśli uważasz, że Vark się pomylił to daj na to dowody albo po prostu na niego poczekaj.
Nie chcę się wtrącać, ale to, że ktoś uważa, iż jesteś "czysty" o niczym nie świadczy.
Poza tym administracja się zazwyczaj nie myli.
Odinstaluj cheaty. Pokaż, że już ich nie masz i graj; byleby nie z cheatami, gdyż kolejnej szansy możesz nie dostać.
xWilaa gdybym jeszcze miał co odinstalować. Nie gram na cheatch i nigdy nie chciałem ^^. A jeżeli nie dostane un'bana to go kupie albo się po prostu potne bo już nie moge. Cheaterzy robią multikonta składamy na nich skargi a administracja mówi że on nic nie ma. Ja jestem czysty cheaty to jakieś gówno, które dzieci pobierają. Ja nie wytrzymuję nerwowo ten serwer niedługo będzie kwiczał skoro banują niewinnych a cheaterzy se biegają na speedhacku anti knoockbackiem i aurą to jest nie fer w stosunku do graczy. Np. taki MevreyQ dostał 3 razy bana za nic i musiał kupować tego ub.
,, Musiał kuporać tego ub" nikt Mu nie kazywał kupować ub to była jego suwerenna decyzja.
Odnośnie twojego unbna to granie na macro też jest zabronione obaj wiemy że na nim grałeś tak jak 3/4 wd o tym wie. Nie banowałem bo nie miałem dowodów a wiedziałem że zrobisz prośbę o ub.
Mały apel do Ciebie na minecrafcie świat się nie kończy. Naucz się grać a nie szukasz czegoś na czym bedziesz mógł grać. Najważniejsze jak już odpalasz to licz się z tym że bana dostaniesz a nie płacz na forum że masz bana za nic.
Niby nie zamierzasz wydać pieniędzy na UB... Już Ciebie widzę w grze

Odrzucam