witam wpadlem na pomysl czy nie dodac naszejnikow i kolczykow tylko nie wiem co by robily ale by mozna by je kupic za klejnoty lvl 9 a te klejnoty by sie dostawalo za jakiegos qeusta lub cos w innego
Na NIE. Są już amulety i pierścienie, które mają już ciekawe funkcje ułatwiające i urozmaicające rozrywkę graczom.
pregus jestem taki głupi czy tylko udajesz? są pierscienie i amulety a za te klejnoty to kiedyś coś będzie i jeszcze to słowo ,,Nie wiem co będą robiły'' to po co robisz wątek?
@up
Cytat: 6.Obowiązują ogólnie pojęta zasada dobrego wychowania, ograniczonego zaufania, netykiety i normy socjalne. Na całym serwerze panuje zakaz używania przekleństw i słów powszechnie uznawanych za wulgarne bądź obraźliwe czy rasistowskie.
Cytat: 2.Zakaz wyzywania i obrażania innych użytkowników.
Ogarnij się; chłopak miał pomysł, nie wyszło mu, a chciał dobrze. Nie oznacza to, że trzeba mu nazdać, że jest głupi, że nie dosięga intelektualnie do twojej normy. Każdy ma prawo zamieszczać na forum swoje pomysły (jeśli są zgodne z regulaminem), a krytyka bez żadnych podstaw i naruszająca czyjeś uczucia jest bzdurna. Polecam się zapoznać z tym wątkiem
http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...wer%C3%B3w . Miłej lektury.
@up
Ale chodzi o to... że on ma cały czas jakieś pomysły ( które niekoniecznie są dobre... ).
Super ekstra pomysł jeztem na TAK
A tak na serio
To jest głupie jak mówiłem najpierw przemyśl
A dopiero potem pisz wątek
Napisz plugin oraz wymyśl dla nih jakieś
Właściwości
Na razie nie ma o czym gadać
Temat tylko do zamknięcia.
nieznam sie na pluginach po 2. nauczcie sie czytac bo ja nie napisalem o amuletach i pierscieniech tylko calkiem cos nowego czyli naszejniki i kolczyki i nie mialy byc efekt jako plotki to robienia mikstur tylko calkiem cos innego jakies pluginowe akspekty np kupujemy nwm jakis naszyjnik za klejnot lvl 9 i np mozemy ktory czasem strzelic kula ognia na muhamenda np pomyslicie tez a nie kurde juz wam sie nie podoba!!!
Człowieku jedyny co nie umie czytać to ty, Są amulety i różdzki więc po co jakies naszyjniki i kolczyki? nie znasz pluginu + są podobne rzeczy jeszcze mowisz że ktos nie umie czytać a sam piszesz bzdury bez sensu
do zamkniecia
kolejne farmazony leona45