MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [Unban]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : polskicywil
Jesteś recydywistą?: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: wyzywaliśmy się z graczem kamek12 i dostaliśmy bana na 5-7 dni w piątek 24.03 powinienem go dostać. Zostałem zbanowany 15.03. i dalej jestem w posiadaniu bana proszę o jak najszybszą reakcję ze strony administracji. P.S. kiedyś dostałem bana i było napisane że mam bana na zawsze, po jakimś czasie mogłem znowu swobodnie na serwerze grać.
Treść Bana: Zostałeś zbanowany na zawsze przez Grzesiek88899 za obrazę rodziny gracza Regulamin złamany! Odbanuj się, wyślij sms MSBAN.polskicywil na numer 92045 (koszt 24,60zł)
Serwer: Mineserwer.pl
http://mineserwer.pl/Temat-SKARGA-Kamek1...olskicywil
Sugerowany wymiar kary jest podawany przez gracza zgłaszającego, jednak to do Administracji należy decyzja, jaką karę otrzyma gracz. W przypadku takiej obrazy, ban stały jest zasłużona karą.
Ale pewien gość obrażał pomocnika serwera i po paru dniach znowu grał. A gracz zaczął mnie prowokować, a ja nie chciałem się z nim drażnić.
Obaj macie permy jak już Piotrovsky pisał twój ban był słuszny. Obraza administracji to kwestia indywidualnego podejścia jeśli ktoś nie poczuł się urażony nie musiał dawać perma.
Perm za bycie obrażanym przez gracza?

Wiem ja też go obrażałem ale gdyby się mnie nie obrażał bez powodu nie mieli byśmy bana. A ja nic nie mogłem przewidzieć.

Sugerowany ban 5-7 dni , a perm to wielka różnica!

Gdybym mógł to jakoś odczynić albo odpłacić czy coś. Pewnie będzie wspomóż serwer! wyślij sms żeby być fajnym koszt 30,50

Gdyby pomyśleć że szukałem bugów z bananem... ...w aucie razem jechaliśmy

A na WD 1,7 roku zbierałem na ninje bez klas,itemów,vipa zostało mi 1500k. Syzyfowa praca.
@Up
Ale to jest sugerowany wymiar kary
A gral, bo moze kupil ub lub byl akurat ub all.
edit: W aucie razem jechaliscie? A kogo to obchodzi?
A gdyby moderatorzy grali na nickach bez komend tak jak zwykły gracz to i przez kogoś obrażony dostałby również bana to by inaczej myślał.
Była na ciebie skarga - bardo nie miło zachowałeś się w stosunku do innego gracza. Grzesiek ją rozpatrzył i ban poleciał.
Na naszych serwerach stosowane jest banowanie permanentnie za obrazę rodziny. Nie ważne czy obrazisz rodzinę gracza, moderatora czy też Kalisa - ban poleci i tak.
Zostałeś zbbowany słusznie.
PS. Sugerowanym wymiarem kary mało kiedy się sugerujemy - czasem graczy ponosi, czy też nie znają się na tym.
Ja bym na waszym miejscu bardziej rozpatrzył WD, gdy tam grałem roiło się od hackerów! Bez obrazy ale chociaż to zróbcie taki mój testament.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie