Uczciwa administracjo,informuje was o moim problemie serwerowym.
Mam nick Remik977 gram na minefox.pl , na rpg zacząłem grać 23.03.2017r i w tym dniu zamówiłem sobie 200k sms za 60zł. I ich nie dostałem wyszedłem z serwa z 3 razy i nie zadziałało prosze o pilną pomoc jeśli możecie

Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM
W treści Maila musi znajdować się:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:
Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin
Jeżeli masz jakieś pytania możesz je pisać pod tym tematem.
Wiem,że to nic nie da ale to było: 23.03.2017r godz 14:33 treść nie pamiętam ponieważ wyszedłem z serwa gdy to nie zadziałało i odrazu poszedłem grać piłke z kolegami mój nick to Remik977, i serwer minefox.pl ale nie podam numeru telefonu ponieważ musze zachować prywatność
(24-March-2017 15:43:57)Remol napisał(a): [ -> ]Wiem,że to nic nie da ale to było: 23.03.2017r godz 14:33 treść nie pamiętam ponieważ wyszedłem z serwa gdy to nie zadziałało i odrazu poszedłem grać piłke z kolegami mój nick to Remik977, i serwer minefox.pl ale nie podam numeru telefonu ponieważ musze zachować prywatność
Nikt nie prosi żebyś publicznie to podał, wyraźnie napisane - mailowo.
Bez podanego nr nie ma możliwości jakiejkolwiek weryfikacji.
Nie chcę być nie miły bo bardzo lubie ten serwer jest u mnie w top 3 naljepsze serwy minecraft , aczkolwiek zdenerwowało mnie to że nie dostałem 200k czy jakiś admin nie może wejść na rpg i napisać
/eco give Remik977 200000 ?
Tak trudno zrozumiec ze masz wyslac emaila zeby odzyslac 200K?
Czyli że jesteś za moją stroną czy stroną piotrovsky
Jasne, oprócz Tobie damy wszystkim obecnym na trybie, ponieważ "napisali że kupili i nie dostali".
Wszelkie reklamacje dot. usług załatwiasz mailowo, wg podanego schematu. Nie chcesz podać - nie jesteśmy w stanie zweryfikować zamówionej usługi.
Nie chodzi o stronniczość, tylko o to, że nie chce Ci się podać informacji umożliwiające weryfikację.
Dalsza rozmowa do niczego nie prowadzi, informacje co należy zrobić otrzymałeś wcześniej.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!