MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: błąd sprzedaży
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pytanie które brzmi tak: Mam 2$ i chce sprzedać 1 zwój naprawy za 1$ gdy próbuje to zrobić wyskakuje mi taki komunikat "Nie stac cie na zaplacenie podatku za wystawienie oferty" dlaczego tak się dzieje?
Od oferty pobiera ci podatek (koszty wystawienia). Zdobądź więcej $$$ i wystaw.
(23-March-2017 16:35:36)Anty napisał(a): [ -> ]Od oferty pobiera ci podatek (koszty wystawienia). Zdobądź więcej $$$ i wystaw.

Wiem co to podatek ale ja chce wystawić 1 zwój naprawy za 1$ więc jakim cudem podatek za oferte może wynosić ponad 2$
wtf ixonpl naucz sie czytac podatek tera wynosi 30$ wtf ??
(23-March-2017 16:38:41)pregusmen napisał(a): [ -> ]wtf ixonpl naucz sie czytac podatek tera wynosi 30$ wtf ??

Gdzie niby jest napisane ,że podatek wynosi 30$ ?
Wyzsza cena ma na celu odstraszenie spamerow, ktorzy zapychali oferty drewnianymi mieczami.
Proponuje sprzedawac wieksza ilosc przedmiotu.
Jak dobrze pamietam oplata za sprzedaz wynosila 30$
(23-March-2017 16:40:04)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Wyzsza cena ma na celu odstraszenie spamerow, ktorzy zapychali oferty drewnianymi mieczami.
Proponuje sprzedawac wieksza ilosc przedmiotu.
Jak dobrze pamietam oplata za sprzedaz wynosila 30$

Dzięki ,można zamknąć.
niektórzy tu pomylili nazewnictwo.
Za wystawienie przedmiotu nie płaci się podatku, tylko opłatę za wystawienie która obecnie wynosi 30$
jeśli przedmiot się sprzeda to dopiero wtedy jest pobierany w wysokości 5% od wartości przedmiotu.
W efekcie nie ma sensu sprzedac czegokolwiek za mniej 30~$ bo nic się na tym nie zarobi.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie