witam jak robimy masterqeusty lub anihatorqeust to zawsze bierzecie zwoj jaki kolwiek to macie np zwoj trucizny i nic wiecej ale jak cos kupujecie jakis zwoj na /warp sklep to jest ta fajna opisany zwoj i chcialbym zeby byla taka sama rozpiska na wsiedziu zwojow z anihatorow lub masterowqeustow
Komu to jest potrzebne ?
Jestem na Nie :¥,
Po co? Przecież sama nazwa mówi, co daje zwój. Jak ktoś chce więcej informacji na temat tego zwoju niech sprawdzi na /warp sklep, co za problem?
Po co?
Jak masz pisać tak głupie wątki to lepiej nie pisz
potrzebne zeby ludzie wiedzieli do czego jest zwoj!!!
Hmmm moja opinia
Nie opłaca się
trochę czasu to zabierze
Po co ?
Jestem na Nie !
Masz opis na /warp sklep
Więc po co ?
OMG
@up2 Boże... -.-. AQ robią gracze doświadczeni oraz dobrym ekwipunku. Ba. Nawet jeśli taki gracz się zdarzy to czy ciężko poczytać o tym zwoju na /warp sklep?
ta ciekawe skad wiesz moze ktos robi po raz 1 anihatora i ma prawo nie wiedziec do czego sie przedaje do zwoj wiec rozpiska by sie przydala
@up Jezus Maria... Przecież sama nazwa tego zwoju mówi co on daje! Po co dodawać jakąś bezsensowną rozpiskę, skoro:
1. Jak ktoś robi AQ/MQ to wie jakie są za to nagrody i jeśli nie jest to doświadczony gracz to zwykle sprawdza na /warp sklep.
2. Zwykle jeśli ktoś zdobędzie zwój i nie wie do czego służy to się po prostu zapyta graczy na serwerze, co ten zwój daje i jak działa. Zresztą może też sprawdzić na /warp sklep.