MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Automatyczne usuwanie przedmiotów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zacznijmy od tego że nikt mnie nie lubi na tym forum za względu na to ile piszę ostatnio postów... XD
Nie no a tak serio to tym razem mam pytanie dotyczące automatycznego niszczenia przedmiotów na SB. Początkowo znikały mi wagoniki lecz już nie znikają xd. W tym przypadku chodzi o to czy można byłoby wyłączyć usuwanie się mobów z wyspy podczas gdy jest czyszczenie leżących itemków??? Chodzi o to aby gdy jest usuwanie przedmiotów z ziemi nie było usuwania mobów, gdyż coz tego że mam mobgrinder jak i tak nawet jak spadną moby to one znikają Sad . Na dawnym Sky-Blocku tego nie było i było wszystko dobrze, lecz teraz jest tak jak wyżej przytoczyłem. Prosiłbym aby szanowna administracją rozpatrzyła tę propozycję a zarazem prośbę Wink Confused .
Z góry serdeczne dzięki Wink Heart
Cześć Smile

Na początek temat off-top ponieważ sam też od takiego zacząłeś Smile
- skąd masz przekonanie, ze nikt Cię nie lubi? jakieś dowody? ktoś tak napisał?Smile
- "ile piszę ostatnio postów" - czyli chodzi Ci o to, że nic nie piszesz - to chciałeś zaznaczyć.

A na poważnie.
TAK.
Powyłączamy moby agresywne z czyszczenia. Jest to bardzo ważny aspekt realiów trybu.

Dzięki za współpracę Smile
PS. Zapraszam na TS - tam takie tematy poruszamy od razu.
(22-March-2017 12:30:42)Spinning napisał(a): [ -> ]Cześć Smile

Na początek temat off-top ponieważ sam też od takiego zacząłeś Smile
- skąd masz przekonanie, ze nikt Cię nie lubi? jakieś dowody? ktoś tak napisał?Smile
- "ile piszę ostatnio postów" - czyli chodzi Ci o to, że nic nie piszesz - to chciałeś zaznaczyć.

A na poważnie.
TAK.
Powyłączamy moby agresywne z czyszczenia. Jest to bardzo ważny aspekt realiów trybu.

Dzięki za współpracę Smile
PS. Zapraszam na TS - tam takie tematy poruszamy od razu.
Nie, chciałem zaznaczyć że pytam ostatnio na takie pytania które dla was (administracji) są proste i tylko zajmuję wam czas XD Sad Smile
MineKox Smile

Nie ma głupich pytań. Po to pytamy aby się dowiedzieć, rozumieć więcej a dzięki temu rozwijać Smile

Nie będę tu już pisał więcej, ponieważ bardzo miło było w końcu Cię poznać na TS-ieSmile
Witamy w Ekipie Sky Block!
Resztę tematów już na kanale razem z nami będziesz omawiać na bieżąco.
Agresywne moby zblokowane, już sie nie kasują jak jest czyszczenie itemów

Zamykam.
Przekierowanie