MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: []Nowy Tryb[] O nazwie ,,Evolution (Ewolucja)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W tej grze polega na tym żeby ewoluować w lepsze zwierze.
Zwierzęta:
Kurczak
Slime
Świnia
Krowa
Pająk
Szkielet
Zombie
Creeper
Blaze
Enderman
Iron Golem
Kto pierwszy otrzyma Zwierzę: IronGolem i zabije jeszcze 5 graczy to wygrywa gre.
Ewolucja na następne zwierze trwa: 10 sec. Trzeba zabić po 5-10 graczy żeby ewoluować.
To jest fajna gra taktyczna i wiele jest w nim frajdy na innych serwerach i chciałbym, żeby na nim był.

Proszę żeby był na:
Minecraftowo.pl
Mineserwer.pl

Jak sie zgodzicie to bardzo dziękuje. Smile

Jeśli inni myślą, że to jest dobry pomysł, odpiszcie.
Jakiś plugin na to, ewentualnie jakieś mapy. Chociaż nie powiem tryb fajny bo o ile się nie mylę Kalis go nagrywał. Wątpię żeby w planach był jakiś nowy tryb narazie są obecne ulepszane.
Ogólnie jestem na Tak, można wykorzystać taki plugin jaki mamy na Best RPG, oraz dodać pare nowości typu: Ataki i sklepy dla nas, nie zwierzaków. Ten pomysł jest podobny do Pokemonów, jestem za.
Plugin Evolution Wink
link: https://www.spigotmc.org/resources/evolu...ame.23951/
spoko tryb banan przerobi i będzie super tryb jestem na tak Wink
Taki serwer evolution jest na serwerkach premium... Tryb musze przyznać jest bardzo fajny...
Respimy sie jako IronGolemy, musimy zabic 5 osob aby dostac kolejna "range" i tak robimy az dojdziemy do ostatniej czyli kurczaka...

Ten tryb po paru tygodniach sie znudzi, wiec byloby fajnie, gdyby Banan dodał prawie takisam zestaw umiejętności jak na Best Rpg tzn. że za określoną ilość monet (1) bylo by mozna kupic zwiększony dmg na początku gry.

AD1: Pieniądze dostawałoby się za wygrane gry np. 1 gra= 10 monet

(Troche za malo rozwinieta byla ta propozycja, wiec troche dopisalem)
SPOKO pomysł JESTEM na TAK Smile
Jestem na TAK jak autor chce to może plugin tego znaleźć i wysłać do admina zobaczymy co właściciel powie . Smile
Jestem Na Tak. Ale Banan Zrobił Brutal Life Nie Dawno
Wszystko cudowanie fajnie tylko ze bedzie to samo co z The Lab. Tryb posiada uniwersalny plugin i latwo ten tryb mozna "zpiprzyc" dlatego trzeba byc ostroznym. Druga sprawa wchodza mapy ktore nie wiem kto zbuduje bo chyba nie św. Mikołaj. Zreszta te tryby ktore maja popyt na innych serwerach nie oznacza ze one bede miec je na serwerowni. Popatrzcie co stalo sie z Hide and Seek, The Lab i Villager Defense. Mowie wam, graczy bedzie duzo przez pierwszy tydzien a skonczy sie na pustkach tak jak na The Labie. Zreszta robcie jak chcecie ale takie tryby to utrzymuja sie jedynie se streamow Wlascicieli...
Tak, jak moi poprzednicy twierdzę, że tryb się przyjmie i będą na nim grały dziesiątki, a nawet setki osób, ale przez pierwsze kilka tygodni. Później tryb zostanie skasowany z powodu niedostatku graczy i zostanie tylko w pamięciach starszych graczy... Tryb nadawałby się, ale potrzebuje kompletnego przerobienia. Gracze wolą tryby, gdzie ciągle się coś dzieje, gdzie jest trochę dynamiki. SzybkiBanan musiałby kompletnie przerobić plugin, żeby się udało. Ale jak już się uda, to tryb ten może ściągać graczy.
Przekierowanie