MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
[cześć , wpadłem na pomysł żeby wprowadzono na mapę,, Karaiby" i,, Królestwo " specjalne przejście na dach, dlaczego? ponieważ gracze którzy farmią wskakuja tam vortexami/ninjami żeby się zregenerować i ruszyć dalej na expienie.dzięki czemu gracze bez zakupionego vortexa nie mogą się tam dostać, myśle że ten mały upragde sprawił by większą radość gry dla graczy bez zakupionego vortexa. Plus w tym dodaniu jest taki że gracze którzy farmią nie byli by nieśmiertelni dla słabszych graczy, myślę że ta propozycja się wam spodoba i zostanie to dodane na WD,
dziękuję za przeczytanie pozdrowienia papa
Jestem na TAK, bo to jest wkurzające i taka osoba jak ma diax all set, all boskie to do końca rundy jest wstanie nabić z 100-400killi.
Jestem na nie! Big Grin Kupujesz, masz lepsze uprawnienia! Chyba logiczne? Smile
Jestem na nie, gracze kupują sobie itemy SMS po to aby mnieć jakieś korzyści, a jedną z nich jest wskakiwanie na dach w celu regeneracji.
Pomysł na NIE
Trzeba odblokować takie ity przez SMS i też możesz doskoczyć na dach a dla takich co sobie już zakupili vortexa to mają ułatwienie
@UP 1 i 2
Po co pisać to samo 10 razy ?

NA NIE Powody @Upy
Ja również jestestem NIE
Ludzie nie nabijajcie postów, jedna odpowiedź uzasadniona wystarczy.
Moja opinia jest taka, mianowicie, przecież na mapie karaiby da się wejść na dach, z tyłu wieży można budować, dosłownie 5-6 bloków i jesteś na dachu ;s A jeśli nie ma się odblokowanych przedmiotów tzn. vortexa zawsze można zakupić go poprzez /przedmioty z resztą jak każdy inny item. A co do ,,expienia'' jeśli gracze bez ekwipunku w zieli by się masowo na takiego ,,koxa'' ubili by go bez większego problemu.

@Dominik010: ,,Ludzie nie nabijajcie postów, jedna odpowiedź uzasadniona wystarczy.'' Jeśli dałeś propozycję, to licz się że inni mogą podzielić się swoim zdaniem.
Na ten czas jestem na nie.
Stron: 1 2
Przekierowanie