MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] TheFallenSamurai
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : TheFallenSamurai

Jesteś recydywistą?: Tak

Dlaczego chcesz dostać unbana: Tutaj Chciałbym się na ten temat troszkę wypowiedzieć... W związku z tym, że dostałem bana chciałbym odrzec się od tej decyzji. Mianowicie, pewnego słonecznego popołudnia (22.03) zasiadłem do komputera. Odpaliłem mc i wszedłem na Best RPG. Zadzwoniłem do mojego kumpla z którym zacząłem grać. Nagle Się Rozłączył a ja dla " Beki " napisałem na chacie
" Mama Powola Lubi w Czoko XDD ". Po tej Akcji Też zaczął pisać do mnie " poje***y" no i Gracz o Nicku Necessarium zbanował mnie. Mam Nadzieję, że moje słowa przekonały do tego, iż jestem uniewinniony z mojego " przestępstwa ", którego teraz bardzo żałuję... Chodź wiem, że teraz moje Słowa raczej nic nie znaczą... W każdym bądź razie... Bardzo Przepraszam Necessarium oraz całą ekipę mineserwerowców!

Treść Bana: Zostałeś zbanowany na zawsze przez Necessarium za Obraza Rodziny.

Serwer: mineserwer.pl

Pozdrawiam
Wasz Anioł Stróż
TheFallenSamurai
Witam Smile
Jestem kolegą Samuraja tak tego dnia wyzywaliśmy się dla zabawy i wyszedłem z skype on coś tam mi napisał a ja mu odpisałem żeby tak nie pisał i dostał bana. Roześmiałem się jak dostał bana ale zrobiło mi się jego żal bo dostał bana przez naszą głupotę chociaż nikogo nie uraził. ConfusedBlushBlush
Nie ma wyzywania "dla zabawy", przynajmniej na naszej sieci. UB w żadnym wypadku nie będzie

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie