Czemu na na mineserwerze nie ma żadnych organizowanych konkursów, eventów, itp. z okazji świąt ?? Na innych serwerach aż zalewają eventami a tutaj nic nie ma, może by coś zorganizować na serwerze.
Był z okazji Bożego Narodzenia na choinkę.
Przydałby się jakiś na Wielkanoc.
Może by jakieś eventy o VIP albo rzeczy z sms tylko nwm czy Kalis się zgodzi
Ja mam pomysł , do trybów z osobnymi txt zmienic txt jajka na pisanke ,w karzdym trybie były by pochowane pisanki w skrzyniach . Za każde 10pisanek 1K .
Oprucz trybu W vs P
Może jakieś zwiększenie otrzymywanej kasy ?? Na wojownicy vs potwory po 1000$ za lvl na wojownicy dusz po 6$ za killa, na GTA - 20% otrzymywanej kasy za killa, na quake 90$ za wygraną itp.
Zgadza się. Wszędzie są eventy wielkanocne, tylko na mineserwer nie ma. Myślę, że najłatwiej byłoby zrobić jakiś event o vipa na miesiąc - jest najmniej pracy z organizacją. Wątpię czy kalisowi będzie się chciało zmieniać tekstury jajek na pisanki lub tym podobne rzeczy. Osobiście chciałbym aby na dzisiejszym i jutrzejszym oxie było po 5 rund i wygrywało się vipa na miesiąc. To zdecydowanie najłatwiejsze do zorganizowania.
Może coś zorganizują lub może coś będzie na dzisiejszym evencie dodadkowego
Tak, mogliby pomocnicy zająć się małym evencikiem z okazji Swiąt Wielkanocnych, lecz nagroda była by dostateczna.
Turniej PvP na Wielkanoc.
Nagrody za podiumowe miejsca, zapisy na TS3 :>
To bym chcial ja :l
@up popieram