mam problem chce naprawić itemek daje go na koawdło obok daje diaxy w kolejnym okienku pojawia się naprawiony biorę naprawiony i będz wraca do poprzedniego stanu przed naprawą prosze pomocy z tym grać się nie da
MINESERWER.PL tryb skyblock plus
MrMiyagi
Odpowiem tak jak zawsze tłumaczymy na trybie graczom, którzy o to pytają.
Niestety na wersji 1.8._ jak widzisz nie pokazuje dobrze i przez to wprowadza graczy w błąd, źle przeliczana jest wartość potrzebnego exp. Jest to błąd pluginu, który nie do końca współpracuje z wersją 1.8._ Jeśli wiesz o tym to już nie problem, chyba, że przesiądziesz się na 1.7._ Natomiast w większości przypadków ta informacja w zupełności wystarczy, gdyż nie jest to czynność notorycznie wykorzystywana. Pamiętaj również, ze naprawy możesz dokonać również na /warp kopalnia - przy kowadłach jest tabliczka - na nią klikasz (nie na przycisk). Tam działa na pewno.
Pozdrawiam.
Szczerze to najbardziej opłacalnie jest na /warp kopalnia , i tam po lewej bądź prawej masz naprawę przedmiotów. Koszt takiej naprawy wynosi 100$, a odnawia Ci się cały item. Więc wdg mnie nie ma co się bawić w kowadła i exp tylko dać tą 100$ i mieć zreloadowany item

.
Takie jest moje zdanie na temat naprawy przedmiotów