Mam propozycje na nowego questa dla vip+ na /warp portalevip u NPC. Gdyby była taka możliwość to pomysł jest następujący. Za zabicie 90 smoków na expowiskach vip+ dostaje się nagrodę w wysokości 30000$. Jeśli pomysł się spodobał to bardzo się cieszę

. Mam nadzieję że taki quest się pojawi.
Głupie to nawet się nie wypowiem
Na NIE
30 k - głupota
pomysł - słaby
Mając Vipa masz ij tak zbyt dużo , a to quest dla leniwych którym sie nie chce robić pozostałych ...
Za midgara też się dostaje $ i to 70000$ a quest jest dosyć szybki więc...
skydiks kolego niestety ja od ciebie odejdę. Dlaczego? Ponieważ na przykład dałeś nam midgara a midgar wymaga od nas długiej zbieraniny potek zniszczenia. A po drugie trzeba mieć mniej więcej jedno błogo. A strzały to nie problem. wystarczy z pół godzinki na Penelopie posiedzieć.
Błogo i potki nie problem zdobyć gdy się siedzi całymi dniami rozumiem że ciężko bardzo ale podałem już przykład, np mój kolega z moją pomocą w 1,5 miesiąca uzbierał na błogo i potki po wprowadzeniu już całkowicie tego questa a ten co ja podałem to też wymaga trochę pracy nie uważacie? :/
Mógłbym zmniejszyć nagrodę do 25000$ i do zabicia 65 smoków
Słaby pomysł a quest na smoki już tam jest i właśnie dla VIP+ można w nim zdobyć Dragon Slayera
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!