20-March-2017, 16:46:58
Siemka jestem gamerbartox od 4 lat piszę pluginy i skrypty i jestem grafikiem. Po co ja to kurna piszę XD jestem zarąbistym technikiem byłem w jako Architekt na <...> , i na <...> GlobalModa ale następna kadencja po co mam pisać podanie na Policjanta jak ma dużo większe możliwości mój wiek to 19 lat . Ja kocham pisać pluginy i konfigurować skrypty, I rysować gdzie spędzam nad rysowaniem coś ładne ponad 4 dni i naprawdę mi to wychodzi chcecie jpg pisać na pw . Wiecie wszystko ogarne nie znajdziecie innego ogarniętego takiego jak Gamer Bartox założyłem kanał ale nic tam niemam tylko intro :https://www.youtube.com/watch?v=qUlnkJ--QAY no umię łdaniejsze robić rzeczy z grafik tylko malutko czasu szkoła przygotowania do matury itp.Wiecie jestescie adminami i chcecie żeby serwer był jak najlepszy a ja mogę to zmienić żeby te forum rozjaśnić i żeby było jak najmiej banów na serwerach żeby ludzie nie oszukiwali (ps) Pisze jak dziecko minecraft dlatego dajcie sobie sobie kurna czy cuś żeby milej się czytało } Wiadomo że będę zawsze onilne , Co pare minut sprawdzę co tam dzieje się na forum
POZDRO GAMER