MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bug Backpacka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, po dluzszej przerwie od rpg postanowilem dzisiaj wejsc, probowalem otworzyc backpacka, jednak sie nie dalo. Wyswietlal sie komunikat "backpack does not exist!"
Dodam tez ze to byl moj backpack (x3 z questa dla vipow) podpisany moim nickiem. Wkladalem tam wiekszosc loot'u dlatego tak mi na nim zalezy ;p
Serwer: ms nick: pspdopalacz
Jeśli w jakiś sposób zbugowałeś plecak to już nic z nim nie zrobisz, nie mamy na to żadnego wpływu, sam developer pluginu zna przyczyny... możemy wymienić plugin na backpacki na inny, ale starych to nie naprawi...
Nie ma szans ze to byla wina po mojej stronie, konczac gre dzialal, wracajac juz jest zepsuty, dodam tez ze backpack jest podpisany "-2" a owego questa dla vipow robilem tylko raz.

Btw, bylaby opcja zrobienia mi backupa do 79lvl wtedy jeszcze dzialal (z 70 do 80lvl awansowalem po twoim update) schowalbym go do skrzynki na dzialce / wyciagnal itemy z niego, ale jezeli nie to jakos przeboleje to, chociaz jest to dla mnie duza strata ;s
Przekierowanie