19-March-2017, 18:16:56
Hey , ja jestem Libertus i mam do was propozycje . Chciałbym stworzyć ekipę do budowy mapek dla serwera . Chodzi tu o mapy dla trybów GTA/RPG/BRUTAL LIFE itd . Chciałbym przeprowadzić rekrutacje 5 osób , założył bym serwer do tego przystosowany , nie wymagałbym żadnych płatności , sam płacił bym za wszystko . Interesują mnie osoby które budują , dobrze pod te tryby , chciałbym jeszcze złożyć propozycje graczom oddzielnie mianowicie : Supmegamiki , Dinner ci gracze/użytkownicy wzbudzili podziw i mógłbym zaprosić ich do takiego składu , możecie pisać czy chcielibyście , oczywiście mówię że chce 5 osób nie tylko te dwie . Możecie składać podania , podania osób które wykażą się intelektem we własnych wzorach podań , rozwarze . Ale o udzielanie się proszę was jak najszybciej ponieważ wyniki ogłoszę może za miesiąc , aczkolwiek chce zapisać sobie w terminarzu :v Żeby ten post nie odszedł w zapomniane
Dziękuje wszystkim za przeczytanie , oraz mile widziane Repki + Za pomysł nawet jeśli się on nie spodoba ;-) Czekam na odzew , ewentualnie PW .
Heyy

Heyy