Heja,
dostałem przed chwilą PW od gracza:
http://screenshot.sh/m1MFucIWHBajL
wpadłem na pomysł na zabezpieczenie, moge zrobić mały update na WD który będzie weryfikował gdzie gracz się wylogował, jeśli zrobił to w powietrzu to będzie go automatycznie zabijać - w efekcie nikomu nie będzie się opłacało uciekanie za mapę podczas PVP. :>
Dajcie znać co o tym sądzicie.
Zgadzam się, wiele osób po prostu skacze w otchłań jeżeli nie są podczas pvp, a uciekają i potem wylogowywują, w ten sposób zachowując przedmioty. Ten fakt mocno irytuje, no bo cóż, co to ma być za uczciwość wtedy?
(Tak, może i minęło dość mał czasu od mojego powrotu, ale znam graczy już dość dobrze)
Tylko żeby się nie bugwało i nie zabijało jak wo gule logniesz.
jak dasz loga po wybiciu vortexem to tez cie zabije, normalne.
to jest za takie cos ban czy nie bo wkoncu nw bo sie pytam adminuw i muwiom że tak a jedni że nie
@up bojo ORTO plzzz.
Co do pomysłu wydaje mi się ,że powinieneś dać ograniczenie do logania co do wysokości "Y" wyznacza nam ją f3.
(19-March-2017 14:12:15)Feddedd napisał(a): [ -> ]@up bojo ORTO plzzz.
Co do pomysłu wydaje mi się ,że powinieneś dać ograniczenie do logania co do wysokości "Y" wyznacza nam ją f3.
Wysokość Y nie musi być taka sama na każdej mapie, dlatego też lepiej zrobić to po prostu w powietrzu.
(19-March-2017 14:12:15)Feddedd napisał(a): [ -> ]@up bojo ORTO plzzz.
A co Cie interesuje jego ortografia? Nie kazdy pisze najlepiej.
Spoko pomysl, przynajmniej nie bedzie niesprawiedliwosci.
Banan... A jak ktoś się zbuguje w powietrzu ?? to też będzie go zabijać ??