MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł na peta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam wszystkich
Mam pomysł na nowe pety pamiętam jak kiedyś SzybkiBanan mówił że Niema co robić z 9 lvlowych diamentów i kryształów i rubinów.
Mój pomysł polega na tym że za 9 lvl diamentu,rubinu i kryształu za dostęp do peta smok (Lub jakiś inny ale ja tu podam moje pomysły)
że można odblokować amulet z oddechu smoka za te trzy kryształy i dzięki temu można zabić i UWAGA Smok będzie dostępny tylko dla vipów ponieważ trzeba smoczym oddechem zabić smoka na ekspowisku vip ze smokami z pocisku ze amuletu smoczego ognia. Co wy na to. A Przedewszystkim co Na to Ty drogi panie szybki bananie. Napisz mi na priv i się skontaktujemy i podam ci reszte pomysłów i wyważymy to wszystko do zobaczenia
Pomysł na pety za kryształki 9pzm może być ale reszta propozycji to dno napisz plugin a później pisz Smile
Smok na Peta to nie jest zbyt OP ?
Żadnego smoka na nigdy nie bedzie to totalna głupota, ale pomysl na wykorzystanie Markizowego klejnotu jest nie najgorszy.

Tak czy inaczej cięzko znaleźć inne niskie formy zwierzaków prócz chickena, swinki, pajaka czy silverfisha |(wersji baby mobów nie da rady), gdyż inne moby są za wysokie i w momencie siedzenia na nich jest się praktycznie nieśmiertelnym.
Pomysł gupi i nieprzemyślany dodaj może że będzie latał

Choćby nie wiem jakby wysoka była cena
i tak w ciągu tygodnia lub dwóch już wiékszość koksów będzie go mieć

Ten pomysł czyniłby że można być nieśmiertelnym

Przemyśl swój pomysł zanim napiszesz wątek
Temat jedynie do zamknięcia
Ledwo wprowadzono zwierzaki i zaczynają się pomysły urwane z choinki, aby jak najwięcej wodotrysków było i niewyważone.
Proponuję skorzystać z obecnych zwierzaków, które dają rozrywkę w trakcie gry. Nawet zwykłym kurczakiem można namieszania trochę zrobić. Z racji tego, że odpowiedź została już udzielona, zamykam temat.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie