Najprostszy i najszybciejszy sposób posiadania PETA:
Wymagania:
-potrzebne 200,000$
Idziemy do druida kupujemy złotą marchewkę, zabijamy kurczaka i gotowe!
Cieszymy się swoim pierwszym zwierzakiem jakim jest kurczak!
Równie prosty sposób dla VIP+ na Pająka:
Wymagania:
-potrzebne 200,000$
-posiadanie konta VIP+ (gdy się skończy nie musimy się martwić pająk zostanie)!
Idziemy do druida kupujemy złotą marchewkę, zabijamy pająka i gotowe!
Cieszymy się swoim pająkiem!
Trudniejszy sposób na zdobycie Świnki:
Wymagania:
-potrzebne 200,000$
-ukończenie wszystkich questów Lorda Dekarda
Kończymy wszystkie questy Dekarda, idziemy do druida kupujemy złotą marchewkę, zabijamy świnkę i gotowe!
Cieszymy się swoją ŚWINKĄ!
Uważam że to zdecydowanie za mało.
Tak czy inaczej przyzwyczailiśmy się na forum do twojego marudzenia i jak coś nie jest za darmo lub pół darmo to jest źle
Zwierzaki to tylko dodatek , myślę że nawet gracz mający wszystko nie pozwoli sobie na kupno tego za $ tylko robiąć questy ....
Jeszcze jedno , bo w tej zagrodzie u druida gdzie respią się zwierzęta od czasu do czasu respi się pająk , czy po jego zabiciu marchewką będzie oswojony czy nie ?
Mam pytanie:
Gdy zrobię questa u dekarda ostatniego to musze jeszcze kupić marchewkę ??
Jeżeli tak to dla mnie trochę słabo bo myślałem żE jak sie zrobi questa u dekarda to dostajemy jakiś item i mamy już zwierzaka
No nie wiem
(18-March-2017 09:07:35)MokrySuchar napisał(a): [ -> ]Zwierzaki to tylko dodatek , myślę że nawet gracz mający wszystko nie pozwoli sobie na kupno tego za $ tylko robiąć questy ....
Pelerynki w MC to też tylko dodatek, a jednak ludzie je kupują. Nie chodzi o to żeby dodać zwierzaka który będzie odwalał za Ciebie całą robotę, bo i tak będą komentarze "P2W"... Nikt nie zmusza przecież do zakupu.
(18-March-2017 09:07:35)MokrySuchar napisał(a): [ -> ]Jeszcze jedno , bo w tej zagrodzie u druida gdzie respią się zwierzęta od czasu do czasu respi się pająk , czy po jego zabiciu marchewką będzie oswojony czy nie ?
Odpowiedź jest w pierwszym poście:
Cytat:Równie prosty sposób dla VIP+ na Pająka:
Wymagania:
-potrzebne 200,000$
-posiadanie konta VIP+ (gdy się skończy nie musimy się martwić pająk zostanie)!
Idziemy do druida kupujemy złotą marchewkę, zabijamy pająka i gotowe!
Cieszymy się swoim pająkiem!
(18-March-2017 09:07:35)MokrySuchar napisał(a): [ -> ]Zwierzaki to tylko dodatek , myślę że nawet gracz mający wszystko nie pozwoli sobie na kupno tego za $ tylko robiąć questy ....
Jeszcze jedno , bo w tej zagrodzie u druida gdzie respią się zwierzęta od czasu do czasu respi się pająk , czy po jego zabiciu marchewką będzie oswojony czy nie ?
Zastąpiłem konia - pająkiem. Jak masz vip+ to będzie oswojony.
Czy jak kupie Vipa to mam dostep tylko do pająka za $ czy na warp portale vip są questy które umożliwią mi posiadanie pająka i nie będe musiał wydawać $ ???
@up
żadnych nowych nie mam w planach na chwilę obecną. Więc radze się nie nastawiać bo takie propozycje z góry ignoruję.
@temat
podkręciłem nieco zwierzaki - po 3 lvlu zwiększa się dodatkowo dmg o +3
a przy 5 poziomie zwiększa się hp zamiast o 5 to o 10
przy aktywnym dowolnym skillu.