MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: przedstawiam sie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czesc chcem się przedstawić to do dzieła nazywam się paweł na drugie mam krzysiu mam 12 lat tym roku 13 lat Smile troche lubię w-f lubię jeść kebaby mniam mniam mam rodzeństwo młodsze Smile lubię historie moje zainteresowania motoryzacja obrazy graficzne i co tu dodać jeszcze będę grał na serwa i co mam nadzie że mnie przyjmiecie oraz mam z kolega klasy gildie na MC o nazwie pis Smile
Witaj, mój imienniku ;3 Też Paweł jestem pjona. Czuj się tu jak u siebie w komputerze!
Dziękuję i miło mi Smile
(17-March-2017 15:58:49)ruslan69 napisał(a): [ -> ]Czesc chcem się przedstawić to do dzieła nazywam się paweł na drugie mam krzysiu mam 12 lat tym roku 13 lat Smile troche lubię w-f lubię jeść kebaby mniam mniam mam rodzeństwo młodsze Smile lubię historie moje zainteresowania motoryzacja obrazy graficzne i co tu dodać jeszcze będę grał na serwa i co mam nadzie że mnie przyjmiecie oraz mam z kolega klasy gildie na MC o nazwie pis Smile

Takie troche posklejane ale fajnie witaj na forum łap + Smile

[Obrazek: image.php?dm=X5Y6]
Siema.
Gitara siema ;D
witam
Witaj na forum!
Hey ! ;3
Jak Będziesz Miał Unbana To Poleci Plusik +
Przekierowanie