Mam 10 k i nie wiem na co wydac nie mam snajpy bo sprzedałem ją aby mieć 10k wiec myśle że na psg ale nie umiem się zdecydować
Zależy co masz jeśli masz klate police to PSG-1 a jak nie masz to klate
Zależy na czym ci bardziej zależy i jak chcesz grać. Jeśli planujesz chodzić na banki lub wykonywać jakieś qesty kup klatę. Jeśli chcesz postrzelać do graczy, pownerwiać ich itp. to kup PSG-1.
Mam psg obrażenia dobre ale celność szkoda gadać najlepiej kupuj broń myśliwską oraz dragonova
@up to, że nie umiesz strzelać to nie wina broni tylko twojego zeza -.- lepsi gracze strzela ci z psg heada z 30 metrów w ruchu bez celownika ;p
@Temat: Psg będzie najlepszą opcją do pojedynków na mieście i walk pozycyjnych; strzelba mysliwska bardziej do banków w których przydaje się szybkostrzelność i pojemność magazynka
Mam strzelbe bojowo wiec chyba to psg bo mam klate wojskowo wiec dalej niewiem
Po co się w ogóle pytasz.. sam znasz siebie najlepiej, wiesz co ci dobrze idzie, a co nie, wiesz co masz a czego nie masz, więc zapytaj sam siebie...
Wystarczy ruszyć głową..
Pisanie " ej pomóżcie bo nwm co robić" a po chwili " a nie , ok ja mam to i to więc jednak zrobię inaczej, ale nwm iks de" raczej nie pomoże, a wyjdzie na to samo..
PS: jedyna porada jaka ma tu sens - "Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu" - bez względu na to co kupisz - i tak dzięki temu zdobędziesz po czasie to drugie - na jedno wychodzi, czy zrobisz to kawałek wcześniej czy później..