MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Tryb za starych czasów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam, to jest mój drugi pomysł pierwszy był nieudany ale ten na pewno Wam się spodoba. Pewnie każdy z osób grających w Minecrafta zaczynał od Creativa. Tak jak ja budowaliśmy wspaniałe budowle, miasta itd. ale w końcu nam się to znudziło. Poszliśmy na serwery bo tam możemy zagrać z innymi osobami. Są też takie tryby cretive na serwerach takich jak na przykład wasz, ale tylko na działkach można jego używać. Chodzi mi głównie o to by creativ na serwerach nie był na działkach talko na przestrzeni takiej jaka jest na zwykłym creativie poza serwerem. Jeśli ktoś nie chciałby żęby zniszczyli jego działkę można by było zrobić gildię np: dla jego budowli lub budować z innymi graczami. Dość dawno temu a dokładnie z rok temu. Na jednym serwerze było to o czym ja mówię bawiliśmy się tam świetnie prawie cały serwer tam był, a gdy powstały tam działki już prawie nikt tam nie grał. Przemyślcie dokładnie to co ja mówię i od razu nie zamykajcie tego z moją porażką.

Z poważaniem Pan_Polaczek
Chyba żartujesz mapę trzeba by było resetować co tydzień bo byłby za duży grief, I ogólnie jestem na Nie.
Lol nie chciał bym wiedzieć co by potem było jak by to dodali..
Na nie
:'))
Jak się ze znajomymi codziennie na classicu 0.30 na minecraft.net spotykało i beki na serwerach były, domy w skale to były luksusy ;d
[Obrazek: 6UZLs.jpg]

Kiedy to było czymś przyzwoitym, ahh dawno temu to było.

Szkoda, że teraz gra tyle nieogarów, grieferów, dzieci które zbudują lepiankę i odchodzą.
To chyba jedyna wada tego pomysłu.
Jestem na NIE
Na nie.Juz sobie wyobrazam jak ktos robi dzialke a tu griefer przychodzi i mu niszczy
Czempion jak już wyrażasz to podaj powody.

Na Nie,powody już wymienione przez Snow ;D.
(03-April-2015 15:26:05)SpongeeKowen napisał(a): [ -> ]Na nie.Juz sobie wyobrazam jak ktos robi dzialke a tu griefer przychodzi i mu niszczy

Nie przeczytałeś więc wszystkiego co napisałem bo o tym też pomyślałem Tongue
Co z tego jak i tak jest na nie z innych powodów.
A mi sie pomysl podoba.
Jestem na Tak.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie