15-March-2017, 17:45:18
15-March-2017, 17:58:16
Na tak poniewaz posiada obrażenia 6,75 i jest słabsza od miecza wojownika! (broni która sie dostaje na start ) (bo ma obrażenia 7) a gdyby wzmocnili ją o jeden sharpness więcej to by mniała obrażenia 8 i moim zdaniem by byla wyważona odpowiednio. I nadal była by słabsza od miecz piuruna ( bo miecz pioruna ma obrażeń 10) oraz od ostrza zbawienia(który ma obrażeń 13)
15-March-2017, 18:10:35
@up Mylisz sharpness z obrażeniami, gdyby maczuga miała sharp. 7 to by była lepsza od ostrza zbawienia, a gdyby ostrze zbawienia miało sharp. 13 to by cięło wszystko jak masełko.
@topic Co z tego, że ma niskie obrażenia? Atutem tej broni jest możliwość oślepienia każdego przeciwnika jednym uderzeniem, co daje ogromną przewagę, a jak ci nie odpowiadają obrażenia to sobie weź miecz wojownika lub zrób miksturę siły, która obrażenia zwiększy. Według mnie broń jest odpowiednio wyważona i warta swojej ceny.
@topic Co z tego, że ma niskie obrażenia? Atutem tej broni jest możliwość oślepienia każdego przeciwnika jednym uderzeniem, co daje ogromną przewagę, a jak ci nie odpowiadają obrażenia to sobie weź miecz wojownika lub zrób miksturę siły, która obrażenia zwiększy. Według mnie broń jest odpowiednio wyważona i warta swojej ceny.
15-March-2017, 19:49:28
Hhahhahahah
Ta broń jest określana mianem ,,Broni dla noobow"
Sam byłem wyzywany od no skillow z powodu jej używania. Czemu? A bo oslepia i taki boss jest bezbronny na kolejne trzy sekundy.
Często biore ja zamiast miecza pioruna i nabilem nią całe 20 lvli.
Tylko Ostrze Zbawienia może ją pobić.
Ale nie, trzeba ulepszyć bo obrażenia słabe...
Ta broń jest określana mianem ,,Broni dla noobow"
Sam byłem wyzywany od no skillow z powodu jej używania. Czemu? A bo oslepia i taki boss jest bezbronny na kolejne trzy sekundy.
Często biore ja zamiast miecza pioruna i nabilem nią całe 20 lvli.
Tylko Ostrze Zbawienia może ją pobić.
Ale nie, trzeba ulepszyć bo obrażenia słabe...
15-March-2017, 20:11:54
@up: co do bossów - co lepszy gracz potrafi skontrować jej atak
@temat: jej atutem nie jest siła, tylko "oszołomienie" podczas ataku, które mocno utrudnia grę kiedy potwory nie mają portalu.
Polecam walczyć zmieniając bronie - 1 uderzenie z maczugi, 3/4 z pioruna / ostrza jeśli nie ma sie nic lepszego.. takie ataki są takie same jak maczugi, ale silniejsze, ;p
@temat: jej atutem nie jest siła, tylko "oszołomienie" podczas ataku, które mocno utrudnia grę kiedy potwory nie mają portalu.
Polecam walczyć zmieniając bronie - 1 uderzenie z maczugi, 3/4 z pioruna / ostrza jeśli nie ma sie nic lepszego.. takie ataki są takie same jak maczugi, ale silniejsze, ;p
15-March-2017, 20:47:11
Słaba? No nie wiem... jak ja jestem potworem to uciekam od wojownika który posiada maczugę ponieważ ma oślepienie które bardzo denerwuje!
15-March-2017, 21:33:17
Maczuga to specyficzna broń. Obrażenia zadaje słabsze od miecza wojownika, ale oślepia. W walce to pomaga, można uderzyć raz maczugą, a potem kilka razy mieczem wojownika, mieczem pioruna lub ostrza.
Potwory po uderzeniu maczugę stają się bezbronne; można je wtedy szybko zabić. Moim zdaniem nie potrzeba ulepszenia obrażeń. Ta broń jest w swoim rodzaju. W skrócie na NIE
Potwory po uderzeniu maczugę stają się bezbronne; można je wtedy szybko zabić. Moim zdaniem nie potrzeba ulepszenia obrażeń. Ta broń jest w swoim rodzaju. W skrócie na NIE
20-March-2017, 10:12:23
Nic ulepszane nie będzie, statystyki są adekwatne do ceny i od lat są prawidłowo wyważone.
20-March-2017, 10:12:25
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=4GHV]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=4GHV)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!