MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,
Mam pewien pomysl zeby wprowadzic psy policyjne na BL. Psy by pomagaly w tropieniu przestępcow. Jezeli pies znadajdzie przestepce to zacznie go gonic i go ugryzie, wtedy przestepca dostanie spowolnienie.
Psy były by drogie. Banan ceny i poziom zdrowia juz sam ustawi
················································································​············
Pozdrawiam Smile
PS: Wiem 3 razy powtorzylem przestepca Tongue
Całkiem, całkiem... Przygotuj jeszcze textury psa, bo minecraftowe będą słabo wyglądać jako te "policyjne".
Dobry pomysl! Ale jak psy maja byc drogie to niech lepiej beda niesmiertelne bo kasa pojdzie w bloto ...
@up Mogłoby to być tak jak z BodyGuardami na GTA - może zginąć a przywołujemy go za jakąś sumkę. Z psem to możnaby było dać opcję "Zadzwoń do weterynarza" Smile
Na TAK! Według mnie świetny pomysł. Tylko dużo pracy. Zobaczymy, co powie Banan Tongue
KiroPL no fajnie jak by byla taka opcja ... czekamy co powie banan
@up Właśnie o to chodzi, że lepiej by było jak byś sam zrobił te tekstury, bo Banan ma pełne ręce roboty Tongue
Wiem zrobie ale czekam na odpowiec banana czy pomysl zostanie przyjety
Oczywście TAK!
Ehh nawet jeśli zostanie przyjęty to przydałyby się te tekstury.... SzybkiBanan będzie miał lepszy zarys tego, jak to będzie wyglądać. Postaraj się, ściągnij z neta tekstury wilków w mc, weź painta i koloruj!
Stron: 1 2
Przekierowanie